آموزش مفاهیم نانو از طریق بازی به کودکان و دانشآموزان
علیاکبر فرج در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص محصولات و بازیهای آموزشی مبتنی بر نانو که در نمایشگاه ترویجی بازی و اسباببازی در معرض دید عموم قرار گرفته، گفت: اسباببازیهایی که در این نمایشگاه ارائه شده به دو دسته تقسیم میشوند. یک سری از آنها برای آموزش مفاهیم فناوری نانو طراحی شدهاند که در قالب کیتهای آموزشی ارائه میشوند، مانند کیت آموزشی سلولهای خورشیدی.
وی افزود: در بخش دوم اسباببازیهایی ارائه شده که فناوری نانو با هدف بهبود و اصلاح روی آنها اعمال شده است، برای مثال یک شرکت دانشبنیان محصولی طراحی کرده که با استفاده از جوهر رسانا اجازه ترسیم مدارهای الکترونیکی را به کودک میدهد. پس از رسم مدار با افزودن منبع نور و لامپ میتوان یک بُرد الکترونیکی ساخت.
فرج بیان کرد: همچنین عروسکهای پارچهای طراحی و ساخته شدهاند که پارچه آنها آبگریز و ضد گردوغبار هستند. یکی دیگر از محصولات این بخش تولید بُردهایی(مانند تختههای وایتبرد) با خاصیت تمیز شوندگی آسان است، در ساخت این بُرد از پوششهای رنگی نانو استفاده شده که نمیگذارد آثار ماژیک پس از پاک کردن روی تخته بماند.
مدیر توسعه کسبوکار محصولات مصرفی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: محصولاتی که در این نمایشگاه ارائه شده فروشی نیست و برای جذب سرمایهگذار و سنجش بازار مصرفی ارائه شدهاند. تمام اسباببازیها نمونه اولیه هستند و هنوز به تولید انبوه نرسیدهاند.
وی افزود: در مجموع 11 محصول در غرفه ستاد توسعه فناوری نانو ارائه شده که شامل چهار کیت آموزشی، یک مجموعه پازل در بخش آموزش فناوری نانو و 6 اسباببازی بهبودیافته با فناوری نانو میشود.
نمایشگاه ترویجی بازی و اسباببازی دو بخش ترویجی و تخصصی دارد که غرفه ستاد فناوری نانو در بخش تخصصی محصولات خود را ارائه داده است.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/