ویپ و سیگار الکترونیک منجر به بیماری ریوی میشود
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از انگجت، نتایج مطالعات جدید نشان میدهد افرادی که ویپ میکشند یا سیگارها الکترونیک استفاده میکنند 1.3 برابر بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به بیماریهای ریوی مانند آسم، برونشیت و آمفیزم(نابودی پارانشیم ریوی که منجر به از بین رفتن ویژگی ارتجاعی ریه و از بین رفتن دیواره کیسههای هوایی ریه میشود) قرار دارند.
کمپانیهای تولیدکننده سیگار الکترونیک و ویپ طی چند سال گذشته با ادعای این که محصولاتشان نسبت به سیگار ضرر کمتری دارد، طرفداران بسیاری به خصوص در میان جوانان و نوجوانان پیدا کردند. در حالیکه نتایج تحقیقات سه ساله دانشگاه سنفرانسیسکو حاکی از آن است که استفاده از ویپ میتواند خطر ابتلا به بیماریهای ریوی مانند آسم، برونشیت و آمفیزم را افزایش دهد.
به گفته محققان، استفاده از ویپ و سیگار الکترونیک یکی از عوامل اصلی در ابتلا به بیماری ریوی به شمار میرود. احتمال ابتلا به بیماریهای ریوی در افرادی که از سیگارهای الکترونیک استفاده میکنند، حتی پس از کنترل میزان مصرف تنباکو، حدود یک سوم بیشتر از افراد غیرسیگاری است.
براساس یافتههای جدید، استفاده از سیگارهای الکترونیک بسیار مضر بوده و اثرات آن بر فرد بیشتر از تنباکوی معمولی است. افرادی که در کنار سیگار معمولی از ویپ و سیگار الکترونیک نیز استفاده میکنند، به شدت در معرض ابتلا به بیماریهای ریوی قرار دارند و ضررات بسیاری به همراه دارد. این امر بدین معناست که استفاده از سیگار و ویپ در کنار هم، بسیار خطرناکتر از استعمال سیگار است.
کمپانیهای ویپ و سیگارهای الکترونیک با شعار تبلیغاتی «کمخطرتر از سیگار» و «کاهش مصرف تنباکو» بازاریابی کردند اما حال یافتههای جدید حاکی از آن است که ضرر استفاده از ویپ و سیگار الکترونیک به مراتب بالاتر از استعمال دخانیات معمولی است.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/