دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

رویای سکونت در فضا هزار سال دیگر به حقیقت می‌پیوندد

دانشمندان در حال برنامه‌ریزی برای سکونت و استعمار یک سیاره فراخورشیدی دوردست هستند اما این رویا هزار سال دیگر به حقیقت می‎پیوندد.
کد خبر : 449828
scientists-planning-1000-year-trip-another-planet.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از فیوچریسم، بسیاری از دانشمندان بر این باورند که سیاره زمین در آینده غیرقابل‌سکونت خواهد شد و انسان برای ادامه بقا مجبور می‌شود به سیارات دیگر مهاجرت کند.


حال گروهی از محققان با هدف حفاظت از بشر در حال آماده‌سازی مقدمات استعمار یک سیاره فراخورشیدی در دوردست‌ها هستند. احتمال موفقیت این برنامه بسیار پایین است. دانشمندان از مؤسسه «ابتکار در مطالعات بین‌ستاره‌ای» قصد دارند گروهی را به یک سیاره فراخورشیدی قابل سکونت در منظومه شمسی دیگر، به احتمال زیاد پروکسیما قنطورس بی، بفرستند.


پروکسیما قنطورس بی یک سیاره فراخورشیدی در مدار ستاره کوتوله سرخ پروکسیما قنطورس نزدیکترین ستاره به خورشید است. این سیاره در فاصله حدود ۴.۲ سال نوری (۱.۳ پارسک، ۴۰ تریلیون کیلومتر، ۲۵ تریلیون مایل) از زمین و در صورت فلکی قنطورس قرار دارد.


به گفته این گروه تحقیقاتی اجرایی‌سازی این طرح قرن‌ها یا یک هزار سال طول خواهد کشید. بنابراین تا زمانی که بشر بتواند سیاره دیگری را به استعمار خود دربیاورد، چند نسل از انسان‌ها به دنیا می‌آیند و می‌میرند. چالش‌های پیش روی این مأموریت بی‌شمار است.


به گفته آندرس هین، مدیر اجرایی این پروژه، از نظر علم فیزیک هیچ مانعی برای تحقق سکونت انسان در سیارات دیگر وجود ندارد. باوجود اینکه چالش‌ها و مشکلات زیادی پیش رو است اما این امر هیچ اصلی از فیزیک را نقض نمی‌کند.


یکی از چالش‌های پیش‌روی این پروژه، چگونگی حفظ جان و سلامتی انسان‌ در سفرهای طولانی مدت به فضا است. براساس تحقیقات فعلی، حتی سفر به مریخ نیز باعث ایجاد بیماری می‌شود. بنابراین دانشمندان ابتدا باید راهی برای محافظت از انسان‌ها در برابر اشعه‌های کشنده کیهانی پیدا کنند. همچنین وقتی فضانوردان زمان زیادی را در فضا می‌گذرانند، با مشکلات سلامتی زیادی روبه‌رو می‌شوند که دانشمندان هنوز راهی برای حل یا درمان آنها پیدا نکرده‌اند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب