در «سال دوم دانشکده من» به دنبال سینمای بدون تاریخمصرف هستم + فیلم
به گزارش خبرنگار حوزه سینمای گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، فیلم «سال دوم دانشکده من» به کارگردانی رسول صدرعاملی و تهیهکنندگی مسعود ردایی از چهارشنبه دهم مهرماه 1398 اکران خود را آغاز کرده است.
صدرعاملی پس از هشت سال که از ساخت آخرین فیلمش «در انتظار معجزه» میگذشت، «سال دوم دانشکده من» را در سال 1396 جلوی دوربین برد. این فیلم که بر اساس فیلمنامهای از پرویز شهبازی ساخته شده است، نخستین بار سال گذشته و در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. آخرین ساخته صدر عاملی با این که نظر مخاطبان را به خود جلب کرد اما چندان مورد توجه هیئت داوران قرار نگرفت و آنها فقط کریستف رضاعی را به عنوان نامزد سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن معرفی کردند.
«سال دوم دانشکده من» همچون آثار قبلی صدرعاملی در دایره سینمای اجتماعی میگنجد. در این فیلم هم یک دلمشغولی و دنیای پیچیده دختران جوان محور قصه است. جایی که وقوع یک اتفاق، بهانهای برای درگیر شدن شخصیت داستان با چالشهای فردی و البته تنش در روابط او با اعضای خانواده و اطرافیانش میشود.
عوامل فیلم «سال دوم دانشکده من» در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: مهتاب و آوا دوستان صمیمی و از دانشجویان سال دوم دانشکده معماری هستند که بهاتفاق تعدادی دیگر از همکلاسیهایشان برای یک سفر چندروزه دانشجویی از تهران به اصفهان میروند و … .
علی مصفا، پدرام شریفی، بابک حمیدیان، ویشکا آسایش، شقایق فراهانی، نیلوفر خوشخلق و علی استادی ازجمله بازیگران این فیلم هستند. صدر عاملی در این فیلم هم مانند آثار قبلی خود همچون «پائیزان»، «دختری با کفشهای کتانی»، «من ترانه پانزده سال دارم» و «دیشب باباتو دیدم آیدا» از دو بازیگر جوان به نامهای سها نیاستی و فرشته ارسطویی بهره برده است. به نظر میرسد این دو چهره همچون کتایون ریاحی، پگاه آهنگرانی، ترانه علیدوستی و خاطره اسدی در فیلمهایی که نام آنها ذکر شد، در آینده حضور جدیتری بر پرده نقرهای داشته باشند. سها نیاستی و فرشته ارسطویی به ترتیب نقشهای مهتاب و آوا را بازی میکنند.
فیلم سینمایی «سال دوم دانشکده من» یک هفته پس از آغاز اکران توانسته است 20 هزار مخاطب را به سینماها کشانده و 220 میلیون تومان فروش را تجربه کند.
در ادامه، پاسخ رسول صدرعاملی به پرسش خبرنگار خبرگزاری آنا را مشاهده خواهید کرد. پرسشی که در جریان نشست خبری این فیلم در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر مطرح شد.
صدرعاملی معتقد است که اصولاً فیلمساز در شرایطی نیست که بتواند برای آسیبهای اجتماعی راهکار ارائه کند. او میگوید «در سال دوم دانشکده من» سعی کرده است به سینمایی برسد که تاریخ مصرف نداشته و به مناسبات اجتماعی افراد جامعه بپردازد.
انتهای پیام/4072/4104/پ
انتهای پیام/