90 درصد مردم جهان بیماری آلزایمر را امری عادی میدانند
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، غلامرضا حاجتی ظهر امروز در نشست خبری که بهمنظور برگزاری همایش بینالمللی سلامت روان برگزار شد، گفت: شعار امسال انجمن روانپزشکی «روانپزشکی در روزهای بیم و امید» نام گرفته است که این عنوان نشاندهنده جایگاه روانپزشکی در روزهایی است که شرایط اجتماعی کشور در شرایط ویژهای قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: بهدنبال این هستیم که نشان دهیم روانپزشکی میتواند به بهبود سلامت روانی جامعه کمک کند و این اتفاق در یک همکاری گروهی و تیمی ممکن میشود؛ در حوزه اختلالات روانپزشکی دو موج پیمایش ملی داریم و وزارت بهداشت در دو موجی که انجام داده نسبت به تعیین اختلالات پزشکی در سطح ملی اقدام کرده است.
دبیر اجرایی همایش سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران با اشاره به اینکه عواملی مثل فقر و خشونت محیط خانواده و فضای اجتماعی بر سلامت روان تأثیر میگذارد اظهار کرد: استفاده از روانپزشک میتواند از بیماری افراد جلوگیری کند و درحقیقت این اقدام رویکرد پیشگیرانه دارد، اما متأسفانه در جامعه ما به افرادی که به روانپزشک مراجعه میکنند، نگاه خوبی وجود ندارد.
حاجتی با بیان اینکه 90 درصد مردم جهان فکر میکنند که به بیماری آلزایمر دچار خواهند شد ادامه داد: بیشتر مردم خیال میکنند که این موضوع بهصورت عادی برای مردم اتفاق میافتد.
وی بیان کرد: پدیده شرم یا انگ مهمترین پدیده بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای روانی است و این موضوع مسئله مهمی است که اگر ادامه پیدا کند میتواند فرد را با مشکلات بزرگتری روبهرو کند.
دبیر اجرایی همایش سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران تأکید کرد: خود پزشکان سلامت روان باید استرسهای خود را بشناسند و روشهای مدارا با استرس را فرا بگیرند، زیرا تعداد زیادی از آنها نیز بهدلیل همراهی و برخورد مداوم با بیماران در معرض بیماریهای روانی قرار دارند.
حاجتی تصریح کرد: آموزش مهارتهای زندگی در سطح جامعه از بروز بیمارهای روانی جلوگیری میکند.
وی خاطرنشان کرد: نیازمند بازنگری کلی در پوششهای بیمهای بیمارهای روانی هستیم و معتقدیم نگاه به این بیمارها باید تغییر کند.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/