دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نمایش و تحلیل «دختر گمشده» در کارگاه تحلیل فیلم ارسباران

فیلم سینمایی «دختر گمشده» (Gone Girl) عصر فردا (پنج‌شنبه 30 بهمن ماه) در کارگاه تحلیل فیلم ارسباران نمایش داده و توسط کوروش جاهد نقد و بررسی می‌شود.
کد خبر : 4232

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا فیلم «دختر گمشده» (Gone Girl) ساخته دیوید فینچر در سال 2014 است و بن افلک، روزاموند پایک و نیل پاتریک هریس در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.


داستان فیلم بر اساس رمانی به همین نام نوشته گیلین فلین و درباره زوج جوانی است که در ادامه زندگی مشترکش دچار مشکلاتی می‌شود که ریشه در مسائل ناتمام گذشته دارد... زن جوان به طور ناگهانی خانه را ترک می‌کند و مشکلات دیگری برایشان پدید می‌آید...


این فیلم از روز سوم اکتبر سال ۲۰۱۴ روی پرده سینماها رفت و نظر مثبت بسیاری از منتقدان فیلم را به خود جلب کرد. منتقدان از کارگردانی فینچر و همچنین بازی بازیگران اصلی فیلم تجلیل کردند.


فینچر موفق شد برای کارگردانیِ این فیلم نامزدِ دریافتِ جایزه گلدن گلوب بهترین کارگردانی شود.


این فیلم به مسائلی همچون خیانت در زندگی زناشویی، رسانه، تاثیر فرایندهای اقتصادی روی زندگی خانوادگی و ظاهرسازی می‌پردازد.


بسیاری از منتقدان نظر مثبتی نسبت به فیلم دختر گمشده داشتند. رابی کولین از تلگراف این فیلم را یک نئو نوآر توصیف کرد که باعث می‌شود مغزتان از هم بپاشد.


یان بروکس از گاردین در مورد آن نوشت: «شاید دختر گمشده اتفاقی آنقدرها بزرگ هم نباشد. شبیه طوفانی که در یک فنجان چای اتفاق می‌افتد. اما باید بگوییم فنجان چایش خیلی شیک و هوشمندانه و ظریف است و طوفانی که در آن اتفاق می‌افتد آنقدر مهیب است که ما را داخل خودش می‌کشاند.»


جان راستکوف از تایم اوت در مورد فیلم دختر گمشده نوشت: «رمان مجذوب‌کننده گیلین فیلین درباره همسر گمشده تبدیل به یک تریلر هالیوودی گرم و خشونت‌بار شده که هر ده سال یک‌بار می‌توانید یک فیلم مانند آن را ببینید.»


جاستین چانگ از ورایتی این فیلم را موفق‌تر از دختری با خالکوبی اژدها ارزیابی کرد. او در مورد اقتباس فینچر از رمان دختر گمشده نوشت: «این تریلر روانشناسانه پرهزینه ۱۴۹ دقیقه‌ای که بسیار دقیق و مسحورکننده ساخته شده، ترکیبی منحصر به فرد از فیلم‌ساز و ماده خامی است که در دست دارد. این فیلم بدبینی فینچر نسبت به عصر اطلاعات و همچنین دغدغه او در مورد ترس و خشونت پنهان در زیر لایه بیرونی زندگی مدرن آمریکایی را به خوبی نمایش می‌دهد.»



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب