دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 مهر 1398 - 17:56
در دنیای استارت‌آپ‌ها؛

نرم افزار جدید گوگل به کمک تصادفات جاده‌ای می‌آید

روزانه در حدود 3 هزار نفر براثر تصادفات جاده‌ای در سطح جهان جان خود را از دست می‌دهند که هر روز به تعداد این آمار افزوده می‌شود و به این دلیل گوگل به فکر تولید نرم‌افزاری است تا  گام‌های بلند در زمینهٔ حفظ جان کاربران خود بردارد.
کد خبر : 418566
Google-Chrome.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، روزانه در حدود 3 هزار نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای در سطح جهان جان خود را از دست می‌دهند که هرروز به تعداد این آمار افزوده می‌شود و به این دلیل گوگل به فکر تولید نرم‌افزاری است تا  گام‌های بلند در زمینهٔ حفظ جان کاربران خود بردارد.


قابلیت تشخیص تصادفات جاده‌ای یکی از ویژگی‌های برنامه «امنیت شخصی» (Personal Safety) است که گوگل سهواً آن را در گوگل‌پلی منتشر کرد و یکی از توسعه‌دهندگان xda توانست اسکرین‌شات‌هایی از آن تهیه کند.



بر اساس این قابلیت، اگر گوشی پیکسل تصادفی را تشخیص دهد، از کاربر می‌خواهد تا سلامتی خود را تائید کند، در صورت تائید نشدن سلامتی، برنامه به‌صورت خودکار با اورژانس تماس برقرار می‌کند. طبق تصاویر زیر، در صورت بروز حوادث جاده‌ای کاربران در دو مرحله سلامتی خود را تائید می‌کنند تا از شماره‌گیری غیرضروری با مراکز اورژانسی جلوگیری شود.


گوگل در این اسکرین‌شات‌ها می‌گوید که پیکسل با استفاده از حس‌گرهای حرکتی، داده‌های موقعیتی و صدای محیطی که از میکروفون گوشی می‌شنود، می‌تواند رخ دادن حوادث را تشخیص داده صدای محیطی شاید کمی جالب‌تر باشد. احتمالاً گوگل می‌تواند صدای شکستن شیشه را همانند قابلیت الکسا گارد که ورود دزد به خانه را از طریق شیشه می‌فهمد، تشخیص دهد.


بااین‌حال بر اساس تصاویر، این قابلیت تنها در آمریکا فعال خواهد شد و احتمال می‌رود که به‌عنوان یکی از قابلیت‌های جدید پیکسل ۴ معرفی شود. در کنار تشخیص حوادث جاده‌ای، این برنامه می‌تواند با مخاطبان اورژانسی شما نیز در صورت نیاز تماس برقرار کند تا از وضعیت شما در شرایط خطرناک باخبر شوند.



همچنین گوگل می‌گوید که فعالیت‌های پرسروصدا نیز ممکن است قابلیت تشخیص تصادفات جاده‌ای را به‌اشتباه بیندازد. به همین دلیل این اپلیکیشن از کاربران می‌خواهد تا در صورت بروز حوادث کوچک یا تشخیص اشتباه، اطلاعات را در اختیار برنامه بگذارند تا در دفعات بعدی با دقت بیشتری حادثه‌ها را تشخیص داده و خدمات بهتری ارائه کند.


انتهای پیام/4108/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب