اجرایی شدن طرح کوشا در مدارس ابتدایی استان کردستان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از آموزش و پرورش، خلیل رنجبر با بیان اینکه طرح مفید کوشا موجب ایجاد شادابی و نشاط توأم با ترویج سلامت جسمانی میشود، گفت: از ابتدای سال تحصیلی جاری در راستای اجرای طرح کوشا دانشآموزان با هماهنگی معلم در اواسط کلاس سه دقیقه از زمان را به انجام حرکات اصلاحی اختصاص میدهند.
وی افزود: با هدف فرهنگ سازی در توجه به سلامتی، این طرح در مدارس با نیازهای ویژه دوره ابتدایی استان برای حدود 400 دانشآموز دارای نیاز ویژه ذهنی، آسیب بینایی، آسیب شنوایی، معلول جسمی حرکتی، چند معلولیتی و اُتیسم در شهرستانهای و مناطق تابعه استان اجرا می شود .
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان با اشاره به تلاش در راستای انجام این طرح در مدارس ابتدایی با نیازهای ویژه شهری و روستایی استان اظهار کرد: سلامت جسمانی با ارتقای سلامت روان موجب تقویت توانمندیها،تحکیم مبانی اجتماعی، افزایش اعتماد به نفس شده و سبک زندگی بی تحرک و وابستگی را از آنان دور می سازد .
وی با تأکید بر اهمیت تحرک و فعالیتهای ورزشی به عنوان بخش سازنده در برنامههای آموزشی مدارس با نیازهای ویژه افزود: با شاداب سازی کلاس درس میتوان روان، جسم و جان کودک را شاد و با ایجاد احساس شادی درونی، شادمانی و رضایت از زندگی را برای آنان به ارمغان آورد.
رنجبر کاهش دغدغه، اضطراب، استرس و بالابردن عزت نفس و آسایش فکری در قالب انجام فعالیتهای بدنی برای دانشآموزان با نیازهای ویژه را از رویکردهای مهم در آموزش و پرورش استثنایی عنوان و تصریح کرد: میتوان با برنامهریزی خوب و مؤثر ورزش و سلامتی جسم و روح دانشآموزان را پی ریزی کرد .
وی گفت: با توجه به اهمیت و جایگاه حرکات و فعالیتهای بدنی و ضرورت آن در امر توانبخشی و پیشگیری از مشکلات ساختار قامتی، عضلانی و عصبی، طراحی فعالیتها و حرکات ورزشی برای دانشآموزان ذهنی و جسمی در راستای توانبخشی و تقویت و بازپروری آنها بسیار حائز اهمیت است .
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/