دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 شهريور 1398 - 07:15
در دوره سیاسی شهید دیالمه چه گذشت؟/1

عبدالله گنجی: در انتخابات کدام 2 قطبی‌ها تاثیرگذار هستند؟/ سیدپویان حسین‌پور: چگونه در زمان انتخابات در فضای مجازی استحاله نشویم؟

دوره سیاسی شهید دیالمه بسیج دانشجویی با هدف آگاه‌سازی دانشجویان بسیجی در ایام انتخابات و آموزش شیوه‌های مطلوب مطالبه‌گری برگزار شد.
کد خبر : 413135
97388ede-9707-4220-83e0-698e2adf66e1.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دوره سیاسی شهید دیالمه بسیج دانشجویی با هدف آگاه‌سازی دانشجویان بسیجی در ایام انتخابات و آموزش شیوه‌های مطلوب مطالبه‌گری در اردوگاه سیدالشهدا(ع) آبعلی برگزار شد.


علی کیان، معاون مطالبه‌گری و نقش‌آفرینی سازمان بسیج دانشجویی کشور در گفتگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: دوره گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری شهید دیالمه با محوریت انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با حضور فرماندهان حوزه‌ها و مسئولان واحدهای سیاسی حوزه‌های بسیج دانشجویی برگزار شد.


وی افزود: هدف از برگزاری این دوره بصیرت‌افزایی و مطالبه‌گری دانشجویان در ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی است چرا که معمولاً در فضای انتخابات ممکن است مسائل اصلی و فرعی باهم مطرح شوند و در این فضا دانشجویان با بصیرت می‌توانند بر روی مسائل اصلی تمرکز کنند.


معاون مطالبه‌گری و نقش‌آفرینی سازمان بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: قصد فعالیت سیاسی یا تبلیغ به نفع افراد خاصی نیستیم و در هر دوره از انتخابات، بسیج دانشجویی دانشگاه‌ها با هدف مطالبه‌گری و بصیرت‌افزایی دانشجویان فعالیت می‌کنند.


گفتنی است در این دوره شخصیت‌های برجسته سیاسی و فعالان رسانه‌ای حضور داشتند.


در انتخابات هیچگاه به چالش اصلی یعنی انتخاب دهندگان توجهی نکرده‌ایم



عبدالله گنجی، سردبیر روزنامه جوان در بین دانشجویان حاضر در دوره شهید دیالمه با اشاره به شرایط سیاسی کشور و جریان‌های سیاسی فعال گفت: به طور کلی سه جریان در تراز اول کشور وجود دارد، جریان اول طیف‌های سیاسی مرسوم است، این جریان به دنبال کرسی قدرت است و شامل هر دو جناح اصولگرا و اصالح طلب می‌شود؛ جریان دوم  جریان دور از قدرت یا گروه‌های مرجع هستند که این جریان به دنبال قدرت نیست بلکه مطالبه‌گر است مانند قشر دانشجویان، جریان سوم نیز اپوزیسیون است، این جریان شامل دو بخش داخلی و خارجی است که هم گروهک‌های منافقین و هم افرادی را مانند بازرگان را شامل می‌شود.


وی با بیان اینکه در اوایل پیروزی انقلاب چپ را انقلابی می‌دانستند و راست را اسلام آمریکایی تلقی می‌کردند، افزود: مجلس سوم یکی از نقاط عطف انقلاب اسلامی بود زیرا اتفاقات نظیر درگذشت امام خمینی (ره(، انتخاب مقام معظم رهبری به جانشینی امام راحل، ریاست جمهوری مرحوم اکبر هاشمی‌رفسنجانی و پایان یافتن 8 سال دفاع مقدس را تجربه کردیم.


گنجی در تشریح شرایط سیاسی کشور پس از پایان جنگ تحمیلی عنوان کرد: این در حالی است که جریان اصلاحات پس از درگذشت امام خمینی (ره) از درجه اختلاف سلیقگی عبور کرد و در ناحیه‌هایی با انقلاب دچار مشکل شد، در این میان حلقه کیان تشکیل شد که در آن افرادی چون سروش وجود داشتند که شعارهایشان در عرصه سیاست، علم و ... با دین تناقص پیدا کرد، که این جریان پس از چند سال از نظر فکری، سیاسی تغییر اساسی پیدا کرد.


سردبیر روزنامه جوان  درباره شاخص‌های انقلاب اسلامی و خط امام خمینی(ره) تصریح کرد: شاخص‌های انقلاب اسلامی و خط امام در هشت ویژگی تمایز وجود که شامل نوع نظام مستقر (جمهوری اسلامی(، امام خمینی(ره) و اندیشه امام، ولایت فقیه، قانون اساسی، سیاست‌های کلی نظام، دعوت و صدور انقلاب که خود شامل ایران، عالم جهان اسلام و عالم مستضعفین، مدل بومی جهت اداره کشور و نوع نگاه به غرب می‌شود.


وی پیرامون انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همه مسئله ما در انتخابات، انتخاب شوندگان بوده است در حالی که هیچ‌گاه به چالش اصلی یعنی انتخاب دهندگان توجهی نکرده‌ایم در حالی که این موضوع بسیار مهم است و دغدغه اصلی این است که چگونه باید مردم را به سوی رای دادن به افراد انقلابی برد.


گنجی ادامه داد: مسئله انتخابات در کشور سه چشمه رای گیری دارد، آزادی‌های سیاسی، اجتماعی، معیشت و ارزش‌گرایی؛ معمولاً چند دو قطبی رای‌ساز در انتخابات وجود دارد، یکی از آن‌ها که در سال 92 و 96 نقش موثری داشت دوقطبی جنگ و مذاکره بود، دو قطبی دیگر فیلترینگ و غیرفیلترینگ و سومین دوقطبی موافقین و مخالفین دولت بوده که در حال حاضر این بحث قوی‌ترین دوقطبی است.


در ایام انتخابات در فضای مجازی استحاله نشویم



سیدپویان حسین‌پور، فعال رسانه‌ای نیز در دوره شهید دیالمه ابتدا به سخنان مقام معظم رهبری در زمینه امید اشاره‌ای کرده و پیرامون موضوع فضای مجازی و رسانه مطرح کرد: محیط فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی رویکرد استقلال دارد یعنی فضای مجازی هویت‌ها را به صورت تدریجی تغییر می‌دهد؛ مراقب باشیم فعالان سیاسی حوزه رسانه در انتخابات مجلس شورای اسلامی در محیط فضای اجتماعی گمراهمان نکند.


وی ادامه داد: برای فعالیت در فضای مجازی باید توجه کنید که هررفتار شما تشویق یا تنبیه می‌شود، هر پاسخی دریافت می‌کنید شما را به تضعیف یا تقویت رفتارتان می‌کشاند. از جمله نکاتی که در صورت فعالیت در فضای مجازی باید مورد توجه قرار گیرد این است که در ایام انتخابات در فضای مجازی استحاله نشویم و اینکه وظیفه ما تبیین مبانی انقلاب اسلامی است یعنی باید گفتمان بسازیم، پخش کنیم و فراگیراش کنیم که ابزار این گفتمان سازی رسانه است.


این فعال رسانه‌ای تصریح کرد: در فضای مجازی و رسانه‌ای نباید غفلت صورت گیرد، مقام معظم رهبری نیز می‌گویند که فضای مجازی فضای واقعی با مخاطب واقعی است؛ در بحث آزادی‌های اجتماعی کارهای دشمن علیه ما در شکاف‌های موجود صورت می‌گیرد مانند حجاب که ما نباید روبه‌روی آن پروژه خاص بجنگیم، باید طرح و مقابله ما کلان‌تر باشد چرا که به طور مثال هدف مسیح علی‌نژاد افزایش بی‌حجابی نیست بلکه ایجاد التهاب و رو در رو قرار دادن افراد باحجاب و بی‌حجاب است که بعد از آن گسترش ازدواج سفید و چهارشنبه سفید و بعد از آن ماجرا دختران خیابان انقلاب است.


حسین‌پور تأکید کرد: در جنگ شناختی، ما نباید با پروژه بجنگیم چرا که تا ما شروع به اقدامات مقابله‌ای کنیم، طرح دشمن تغییر قیافه و موضع می‌دهد و حتی در دوره‌های زمانی مختلف شکل می‌گیرد؛ ما باید ریشه فکر دشمن را به عقب بزنیم یعنی اگر در حجاب در حال ایجاد شکاف هستند باید وحدت، انسجام و همبستگی ملی را بیشتر کنیم.


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب