دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بهرامی:

مرکز خدمات تخصصی درمان در منزل سالمندی راه‌اندازی شد

رئیس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: گروه پژوهشی سالمندی و مرکز خدمات تخصصی درمان در منزل سالمندی (امداد) در جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی راه‌اندازی شد.
کد خبر : 409245
1565092165-.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، علی‌رضا بهرامی در آستانه‌ی سی‌ونهمین سالگرد تأسیس جهاددانشگاهی، با بیان این‌که جهاددانشگاهی زمانی تأسیس شد که ضرورت آن به‌شدت احساس می‌شد، اظهار کرد: به‌علت تعطیلی دانشگاه‌ها در اوایل انقلاب، ضرورت وجود یک مدیریت جهادی و انقلابی در این حوزه به شدت محسوس و مورد نیاز بود و در همین راستا، جهاددانشگاهی با رویکرد ایجاد پلی بین دانشگاه، صنعت و جامعه راه‌اندازی شد.


فعالیت جهاددانشگاهی با رویکرد حل مسئله


وی در ادامه با بیان این‌که مسئله نفت در کشور ما مشکلی است که از یک سو منابع، پتانسیل و امتیازات آن مطرح شده، ولی از سویی ساختار پویا و خلاق کشور را دچار رانت نفتی می‌کند، عنوان کرد: متأسفانه بسیاری از راهکارهای مدیریت در کشور ما به بودجه‌های نفتی وابسته است. در این میان جهاددانشگاهی بر مبنای ساختار خودجوش، مدیریت هزینه و درآمد و با رویکرد حل مسئله بدون رانت نفت فعالیت می‌کند.


بهرامی در ادامه با بیان این‌که سی‌ونهمین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی با صدور فرمان گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری مصادف شده است، ادامه داد: مهم‌ترین موضوع در بیانیه‌ی گام دوم، تزریق امید به جامعه، به‌ویژه جامعه‌ دانشگاهی و جوانان است و از دید ایشان، مهم‌ترین نیاز جامعه‌ی امروز ما، «امید» است؛ این در حالی است که دشمنان و بدخواهان در حال تزریق و ترویج بذر ناامیدی در سطح جامعه هستند.


ضرورت تزریق «امید و خودباوری» در سطح جامعه


وی با تأکید بر ضرورت و اهمیت وجود «امید و خودباوری» در سطح جامعه، اظهار کرد: در کنار تمام مشکلات، کشور ما پتانسیل‌های زیادی دارد و مسائله مهمی که به حل مشکلات جوامع کمک می‌کند، امید و خودباوری است؛ شاید مهم‌ترین پیام گام دوم انقلاب، افزایش امید و ایجاد نگرش مثبت نسبت به پتانسیل‌های موجود در جامعه است و در همین راستا یکی از مهم‌ترین بخش‌هایی که می‌تواند در این مسیر حرکت کند، دانشگاه و جوانان هستند.


استفاده دولت از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی


رئیس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در جمع ائمه جمعه، تصریح کرد: جهاددانشگاهی یکی از سازمان‌هایی است که بیشترین امید در آن موج می‌زند؛ همان‌گونه که مقام معظم رهبری در سخنان خود تأکید کردند، جوانان جهاددانشگاهی کارهای بزرگی انجام داده‌اند و دولت با توجه به نبود نفت و بودجه‌ نفتی، می‌تواند از این پتانسیل‌ها استفاده کند.


بهرامی در ادامه با اشاره به فعالیت‌ها و دستاوردهای جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، عنوان کرد: «سالمندی» از مهم‌ترین حوزه‌های فعالیت این واحد است؛ چراکه مسئله سالمندی یکی از مهم‌ترین چالش‌های آینده‌ی جامعه ماست؛ به‌گونه‌ای که در 20 سال آینده با جمعیت 26 تا 27 میلیون نفری سالمندی روبه‌رو خواهیم بود و باید برای روبه‌رو شدن با آن برنامه‌ریزی داشته باشیم.


راه‌اندازی مرکز پایش سلامت سالمندی


وی با بیان این‌که کشور ما در حوزه‌ی سالمندی از نظر سیاست‌گذاری و اجرا نسبتاً عقب است، اظهار کرد: با همین رویکرد، گروه پژوهشی سالمندی و مرکز خدمات تخصصی درمان در منزل سالمندی (امداد) در جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی راه‌اندازی شد و هم‌اکنون، پیگیر راه‌اندازی مرکز پایش سلامت سالمندی هستیم تا بتوانیم تمام خدمات سالمندی را در قالب یک پکیج کامل ارایه کنیم.


راه‌اندازی «مرکز توریسم‌درمانی»


بهرامی در ادامه با اشاره به توسعه‌ فعالیت‌های این واحد در زمینه‌ی «توریسم درمانی»، خاطرنشان کرد: با توجه به توانمندی و پتانسیل بالای پزشکان و حوزه‌ درمان کشور از یک سو و همچنین مساله‌ی نوسانات ارز و تحریم‌ها از سوی دیگر، در حال حاضر فرصت بسیار خوبی برای فعالیت در حوزه‌ی توریسم‌درمانی مهیا شده و جهاددانشگاهی نیز با راه‌اندازی «مرکز توریسم درمانی» در این حیطه ورود کرده است.


رئیس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به راه‌اندازی دوره‌های «ام‌.بی‌.ای سلامت» با رویکرد حل مسئله اشتغال فارغ‌التحصیلان، اظهار کرد: یکی از اهداف این دوره، آشنایی دانشجویان حوزه‌ی سلامت با مقوله‌ی کارآفرینی و تغییر نگرش دانشجویان و فارغ‌التحصیلان نسبت به مقوله‌ی اشتغال است؛ در همین راستا تاکنون چهار دوره‌ی آموزشی «ام بی ای سلامت» برگزار شده است.


اخذ مجوز «مرکز خدمات مشاوره کارآفرینی»


بهرامی با اعلام خبر اخذ مجوز «مرکز خدمات مشاوره کارآفرینی» از وزارت کار، تصریح کرد:‌ در کنار برگزاری دوره‌های "Health MBA"، مرکز مشاوره‌ کارآفرینی نیز برای هدایت ایده‌های استارت‌آپی دانشجویان در حوزه‌ سلامت راه‌اندازی شده است.


رئیس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی هم‌چنین از راه‌اندازی مرکز «داده‌کاوی حوزه سلامت» در این واحد خبر داد و گفت: یکی از مهم‌ترین مقوله‌های مغفول حوزه‌ی سلامت، جمع‌آوری و پایش دیتای موجود در این حیطه‌ها است که در همین راستا «مرکز تخصصی داده‌کاوی یا مدیریت اطلاعات سلامت» در این واحد جهاددانشگاهی راه‌اندازی شده و تاکنون با چندین مرکز تحقیقاتی و درمانی، قرارداد همکاری منعقد کرده است.


وی با اشاره به راه‌اندازی دفتر صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تسهیلات صندوق در قالب وام تحصیلی، وام ازدواج و وام خرید تجهیزات و پایان‌نامه ارایه می‌شود و بنا به موقعیت‌ها و شرایط اضطراری مانند سیل و زلزله، مبالغی در قالب وام در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.


ارایه‌ وام کارآفرینی به استارت‌آپ‌های دانشجویی


وی هم‌چنین با اشاره به فعالیت‌های جدید صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان در حوزه‌ی کارآفرینی، گفت: در این راستا به طرح‌های استارت‌آپی دانشجویان در حوزه‌ی سلامت و کارآفرینی، به‌ویژه فراگیران دوره‌های "Health MBA"، وام کارآفرینی ارایه می‌شود.


بهرامی در پایان با بیان این‌که جوانان مخزن امید جامعه هستند، خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم در سی‌ونهمین سالگرد جهاددانشگاهی با ارزیابی و بررسی پتانسیل‌ها، کارهای بزرگ‌تری اجرا کنیم و ما نیز در مجموعه‌ی جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، بتوانیم با کمک دانشجویان عزیز این دانشگاه که جزء نخبگان کشور هستند، در این زمینه گام‌های اثربخشی برداریم.


انتهای پیام/4127/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب