دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 تير 1398 - 07:00
زیست دانشجویی/50؛

دانشجویان قدرشناس، محبوبیت بیشتری نزد استادهای خود دارند

دانشجویان قدرشناس، محبوبیت بیشتری نزد استادهای خود دارند و استادها در مورد آنان نگرش مثبت‌تری داشته و توجه بیشتری به آن‌ها دارند.
کد خبر : 405091
65D13682-78B5-4C76-ABCF-7001069FB32A.jpeg

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد انسان‌های قدردان شادتر زندگی می‌کنند و از زندگی خود رضایت بیشتری دارند.


آن‌ها کمتر از دردهای جسمانی گلایه می‌کنند و سلامت روان بالاتری دارند. بنابراین قدرشناس بودن در درجه نخست، لطفی است که به خودمان می‌کنیم. قدرشناسی یکی از عوامل محبت آفرین و زمینه ساز تحکیم روابط در تعامل‌های اجتماعی است. 


روایات اسلامی بر تشکر و قدرشناسی از مردم تأکید کرده و ناسپاسی و قدرناشناسی را مورد نکوهش قرار داده‌اند. دانشجویان قدرشناس، محبوبیت بیشتری نزد استادهای خود دارند و استادها در مورد آنان نگرش مثبت‌تری داشته و توجه بیشتری به آن‌ها دارند.


قدر یعنی اندازه دادن و اندازه گیری حق‌هایی که به گردن ما است. شاید خودمان متوجه نباشیم، اما آماده کردن و قابل فهم نمودن مطالبی که قرار است به ما آموزش داده شود، از استادها وقت و انرژی زیادی می‌گیرد. آن‌ها معمولا دلسوز، مسئول و علاقه‌مند نسبت به ما هستند و برای آموزش دادن مطالب جدید به ما زمان زیادی صرف می‌کنند.


ضمن اینکه معمولا خارج از کلاس و ساعت‌های موظفی تدریس نیز پاسخ گوی ما هستند؛ به عنوان مثال، گاهی کنار ما می‌نشینند تا مسئله‌ای را حل کنیم یا ما را راهنمایی می‌کنند تا قادر به انجام تکالیف خود باشیم. 


اگر کمی منصف باشیم، می‌دانیم که بی‌تردید بدون راهنمایی و آموزش استاد، انجام این قبیل کارها، ساعتها وقت می‌برد و در نهایت نیز ممکن است از عهده انجام دادن آن برنیاییم. 


درست است که استادها معمولا انجام این کارها را وظیفه خود می‌دانند و برای انجام آن‌ها حقوق می‌گیرند، اما در حقیقت زحمت‌های آنان این گونه جبران نمی‌شود. 


قدرشناسی و تشکر کمترین کاری است که ما در برابر استاد انجام می‌دهیم.  


انتهای پیام/۴۱۰۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب