تقلب رساندن و تقلب خواستن در جلسه امتحان به عنوان تخلف محسوب میشود
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، برای استاد فهم اینکه دانشجو تقلب میکند سخت نیست و اگر در جلسه امتحان تذکری نمیدهد، به این خاطر است نمیخواهد دانشجویی را مقابل همکلاسیهایش شرمنده کند. به نزد استادها گناه دانشجویی که تقلب را رسانده و دانشجویی که تقلب را خواسته، یکسان بوده و تخلف آموزشی محسوب میشود.
در این شرایط هر دو طرف نمره را از دست میدهند و یا به کمیته انضباطی معرفی میشوند. اگر دانشجو هستید به هنگامیکه نمره شما کمتر از حد انتظار میشود، پیش از هر چیز علت آن را در خودتان جستوجو کنید.
به این بهانه که نمره سایر درسهای شما بالا است، حق ندارید از استادی که نمره درسش را کم گرفتهاید دلخور یا طلبکار باشید. اگر نمره شما کمتر از نمرهای است که پیشبینی میکردید، در مهلتی که استاد برای بازبینی برگه تعیین کرده به وی مراجعه کنید و برگه خود را ببینید.
اگر مشکلی دارید و نمیتوانید به جلسهای که استاد برای بازبینی برگهها تعیین کرده است برسید، این موضوع را مؤدبانه با استادتان در میان گذاشته و از ایشان بخواهید فرصت دیگری برای بازبینی برگه در اختیار شما بگذارد. اشتباه در محاسبه یا تصحیح برگه شما توسط استاد مسئله پیچیده، بعید و عجیبی نیست.
فراموش نکنید استاد با شما دشمنی ندارد و از روی بدجنسی به شما نمره نداده است. خطاهای انسانی را بپذیرید و برای نمره با استاد چانه نزنید. با چانه زدن، نمره شما افزایش نمییابد. با دادوفریاد، دوزوکلک نمره بالاتر نمیرود، اما نگرش استاد در مورد شما منفی میشود.
جذابیت، وجهه، شغل والدین، فعالیت فرهنگی، کسب مدال در مسابقات ورزشی ملاکهای قابل قبولی برای نمره گرفتن نیستند و پس از ثبت نهایی نمرهها تغییر آنها امکانپذیر نیست؛ اصراری برای تغییر نمره نداشته باشید.
انتهای پیام/4108/
انتهای پیام/