هدیه پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به شرکتهای دانشبنیان جدیدالورود
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تقویت توسعه ملی و بهخصوص توسعه اقتصاد منطقهای دو رکن اساسی پارکهای علم و فناوری است که باید اهتمام ویژهای نسبت به تکمیل کارکردهای خود به کار ببندد.
پارکهای علم و فناوری باید ارتباط نزدیکی را با دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی، پژوهشگاهها و مؤسسات علمی ایجاد و پایداری این ارتباط را نیز دائماً رصد و فراهم کنند. هر چند تولید محصول، خدمات اقتصادی و ثروتآفرینی، غایت نهایی و اصلی شهرهای دانش محسوب میشود ولی باید به ضرایبی همچون ارتقای فرهنگ نوآوری، افزایش قدرت رقابت در میان مؤسسات و شرکتهای دانشبنیان، ایجاد جریان فناوری و حمایت از فرآیندهای استارتآپی را نیز جزء سنگبنای مسئولیت خود ببیند.
ساختار پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در راستای جذب فناوران و شرکتهای دانشبنیان تحولاتی را نیز در بر داشته است. پارک علم و فناوری این دانشگاه از طرحی با عنوان «هدیه ورود» به پیشواز شرکتهای دانشبنیان، واحدهای فناور و فناوران دانشگاه آزاد اسلامی میرود.
طرح هدیه ورود مجموعه مزایا و خدماتی است که پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برای حمایت از شرکتها و استارتآپهای نوپای دانشبنیان در بدو ورود آنها به پارک ارائه میدهد. این حمایتها از امکان استقرار شرکتهای فناور گرفته تا ارائه تسهیلات برای توسعه شرکتهای دانشبنیان نسبت به توانایی و ظرفیتهای پارکها تعریف شده است.
امکان استقرار و واگذاری دفتر اداری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در مراکز استانها از جمله حمایتهایی است که کمک شایانی به شرکتها در راستای تثبیت شرایط اولیه میکند. با توجه به هزینههای بالای استقرار و اجاره فضای اداری، واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان میتوانند از این امتیاز پارک علم و فناوری بهرهمند شوند. واگذاری زمین و زیرساخت در پارکهای استانی دانشگاه آزاد اسلامی اعم از پردیس رودهن و غرب تهران نیز در راستای بهرهمندی هرچه بیشتر شرکتها انجام میشود.
مشارکت و سرمایهگذاری دانشگاه آزاد اسلامی در طرحهای منتخب پارک علم و فناوری و ارائه بستههای تشویقی مالی و غیرمالی جهت استقرار در دورههای پیشرشد و بیش از 100 مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور جزء بستههای حمایتی پارک علم و فناوری برای شرکتها است.
پارک علم و فناوری در راستای حمایت از این شرکتها در مقوله بازارسازی و تجاریسازی محصولات شرکتهای دانشبنیان، استفاده از بازار مصرفی دانشگاه آزاد اسلامی برای عرضه و فروش محصولات ورود کرده است تا قسمتی از مشکلات عرضه محصول در بدو فعالیت رفع شود.
امکان سرمایهگذاری خطرپذیر توسط صندوق و وام قرضالحسنه صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، امکان بهرهمندی از شبکه آزمایشگاهی و کارگاهی ساها (سامانه آزمایشگاهی همکار آزاد) با بیش از 100 آزمایشگاه در کشور، استفاده از ظرفیت واحدهای بینالمللی دانشگاه آزاد اسلامی در سایر کشورها برای ورود به بازار خارجی نیز از جمله مزایای طرح «هدیه ورود» به شمار میرود.
برگزاری دورههای تخصصی، آموزشی در حوزه تجاریسازی شامل بازاریابی، مالی، اداری، صادرات تولید، استفاده از شبکه گسترده مربیان حرفهای(منتورینگ) از اساتید دانشگاه و صنعت داخل و خارج کشور، شرکت در نمایشگاههای ملی و بینالمللی و کمک در جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی، امکان جذب در شتابدهندههای تخصصی واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی و پارک علم و فناوری دانشگاه و استفاده از مزایای تفاهمنامههای همکاری با پارکهای سایر کشورها مجموعه خدماتی است که پارک علم و فناوری به واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان در بدو ورود ارائه میدهد.
انتهای پیام/4107/4116/پ
انتهای پیام/