تشویق به حمایت از تولیدات داخلی باید از دغدغههای دانشگاه باشد
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجتالاسلام مصطفی رستمی صبح امروز در اجلاس رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در گرامیداشت سیوهفتمین سالگرد تأسیس این دانشگاه گفت: امام حسن عسگری (ع) در کتابی که از ایشان نقل شده است میفرماید، دانشمندان بد ضررشان به جامعه بیشتر از آسیب سپاه یزید بر یاران امام حسین (ع) است.
وی ادامه داد: دانشمند بد مسیر جامعه را عوض و انسان بد پرورش میدهد که در این صورت نقش و ارزش علم و جایگاه عالم در نظام دینی اسلامی پایین میآید.
رستمی افزود: اسلام فضل عالم را در روایات بیتردید بیان کرده و فضیلت علمی اسلامی مرهون تشویق ائمه است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها اظهار کرد: نگاه مقام معظم رهبری به دانشگاهها دارای سه کارویژه است که اولاً دانشگاه را ایشان محل حل مشکلات کشور میدانند که جای حل مسائل جامعه در قالبهای مختلف است.
وی ادامه داد: رهبری معتقد است هیجانی حل کردن مشکلات موجب پیچیدگی آن میشود، دانشگاه محل خردمندانه حل مسائل کشور است که کشور ما نیز امروز در حوزههای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و... نوآوری و توجه به شیوههای تولید و تا تشویق به حمایت از تولیدات داخلی باید از دغدغههای دانشگاه باشد؛ افزایش سرعت انتشار محتویهای متنوع و تغییراتی که بهصورت جهانی و سراسری در سبک زندگیها مواجه هستیم از دانشگاهها صورت میگیرد.
رستمی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در گام اول حرکتها و دستاوردهای بزرگی داشته است تصریح کرد: همزمان با گام دوم انقلاب و تدبیر گام دوم دانشگاه آزاد اقدام مناسبی است که در بخشها، واحدها و استانهای این دانشگاه باید جایگاه خود را در این گام پیدا کند و مسئله شناسی درستی را به انجام برساند.
وی ادامه داد: کارویژه دوم دانشگاهها ازنظر مقام معظم رهبری این است که یک مجموعهای از جوانان جامعه در اختیار دانشگاه قرار دارد و مدیریت دانشگاه نقش بسزایی در تربیت جوانان مؤمن و جوانان امید به آینده دارد.
رستمی ادامه داد: مدیریت چنین شرایطی باید در بستر علمی صورت بپذیرد که دانشگاه باید این رسالت تربیت را عهدهدار بوده و نقشی برای استاد و نظام آموزشی طراحی کرده باشد.
وی افزود: سومین کارویژه رهبری تحول مستمر و دائمی دانشگاه است؛ بنای دانشگاه همواره در کشور در مسیر مسائل و مصلحتهای جهانی و اسلامی بوده است، دانشگاهها مبتنی بر دینگریزی بنا شده بود که امروزه علاوه بر رفع و اصلاح این روشها بناست دانشگاهها با نگاه به مصلحتهای داخل کشور عمل کنند.
انتهای پیام/4115/۴۱۰۸/ن
انتهای پیام/