شیوه مطلوب «ساماندهی دروس معارف» چیست؟
به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه و کرسیهای آزاداندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در مجموعه خبرهای پیشنهاد اندیشهورزی تاکنون سعی کردیم ضمن توجه به مطالبه مقام معظم رهبری از دانشجویان در رابطه با برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، موضوعاتی را با توجه به نیازهای روز و اساسی به دانشجویان ارائه کنیم.
۱۳ مهر ۹۰ در دیدار نخبگان و برگزیدگان علمی با مقام معظم رهبری، ایشان ضمن انتقاد از نبود اهتمام لازم به مسئله کرسیهای آزاداندیشی با وجود تأکیدهای مکرر خاطرنشان کردند: جوانان باید با فکر کردن، نوشتن و انعکاس ایدههای خود در کرسیهای آزاداندیشی فضای گفتمانی به وجود آورند.
معظمله همچنین بیان کردند: این کرسىهاى آزاداندیشى که ما مطرح کردیم مستلزم بحثهاى آزاد دانشجویى در محیط دانشگاههاست، بسیارى از مسائلى را که در اینجا دوستان مطرح کردند، میتواند تعیین تکلیف کند، روشن کند؛ جهات مثبت و منفى هر مطلبى را در بحثهاى دانشجویى باید بتوانند به دست بیاورند.
ساماندهی دروس معارف و تربیت استادان توانمند با شتاب بیشتر
حجتالاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها درباره طرح برخی دغدغهها از سوی دانشجویان در دیدار اخیر خود با مقام معظم رهبری که یکی از این موارد، تربیت استادان و نیز ساماندهی دروس معارف اسلامی بود، بیان کرد: نهاد رهبری در دانشگاهها اخیراً در این زمینه آغاز به کار کرده است و اکنون با شتاب بیشتری کار بازنگری در عناوین، محتوا، سرفصلها و متون دروس معارف اسلامی را دنبال میکنیم. توجه، دقت و تلاش برای تربیت استادان توانمندتر برای تدریس دروس معارف در دانشگاهها هم از اولویتهای ما در این زمینه است. هفته گذشته شاهد معرفی معاونت جدید آموزشی و پژوهشی نهاد رهبری بودیم، ایشان موظف است در این موضوع اهتمام جدی داشته باشد؛ وی از بدنه دانشگاه است و امیدواریم بتواند مطالبات ما و فضای دانشجویی در زمینه ساماندهی دروس و وجود استادان توانمند در این حوزه را برآورده کند؛ بهزودی با اعلام برنامههای معاونت در این زمینه شاهد تغییراتی خواهیم بود.
با توجه به مطالب بیانشده موضوع «ساماندهی دروس معارف» در دانشگاههای کشور، به دانشگاهیان ارائه میشود تا در فضای کرسیهای آزاداندیشی به بحث پیرامون این موضوع بپردازند.
انتهای پیام/۴۱۱۵/ن
انتهای پیام/