خرید 170 هزار کارت پرداخت الکترونیک عوارض در کشور/ 32 هزار تردد روزانه در آزادراه تهران- پردیس
عباس طاهری در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا با بیان اینکه در سه آزادراه تهران-پردیس، تهران-قم و اهواز-بندر امام از سیستم پرداخت الکترونیک عوارض استفاده میشود، افزود: در تعدادی از آزادراهها نیز سیستمهای پرداخت الکترونیک عوارض در حال نصب و راهاندازی هستند، اما اکنون در 3 آزادراه کشور از این فرآیند بهرهبرداری میشود.
وی عدم توقف وسایط نقلیه عبوری در گیتهای عوارضی، کاهش زمان سیر و کاهش آلودگیهای زیست محیطی را از جمله مزایای استفاده از سامانه پرداخت الکترونیکی عوارضی عنوان و تصریح کرد: هر فرد در ابتدا به صورت اینترنتی و یا از طریق سیستم عامل بانک مسکن اقدام به خرید کارت الکترونیکی کرده و سپس هر بار به میزان دلخواه آن را شارژ میکند.
طاهری با بیان اینکه لاینهای تردد مجهز به سیستم پرداخت الکترونیک عوارض در تمام ساعات شبانهروز فعال و در حال ثبت ترددها هستند، اظهار کرد: در زمان عبور وسیله نقلیه از لاین پرداخت الکترونیکی عوارض چراغ سبز مجوز عبور از گیت و چراغ قرمز بیانگر اتمام و انقضای مهلت استفاده از کارت الکترونیکی است که راننده ظرف 24 ساعت از زمان عبور غیرمجاز خود برای تمدید و شارژ کارت مهلت دارد.
مدیرعامل شرکت آزادراه تهران-پردیس با تاکید بر اینکه درصورت عدم شارژ کارت پرداخت الکترونیک عوارض جریمه هر تردد غیرمجاز 20 هزار تومان خواهد بود، بیان کرد: روزانه 32 هزار تردد رفت و برگشت از لاینهای پرداخت عوارض حضوری و 15 هزار تردد رفت و برگشت از لاین پرداخت الکترونیکی عوارض در آزادراه تهران-پردیس ثبت میشود.
وی با بیان اینکه وسایل نقلیه سواری با 97.5 درصد بیشترین سهم عبور از آزادراه تهران-پردیس را در میان سایر وسایط نقلیه دارند، ادامه داد: 2 درصد وسایط نقلیه عبوری از آزادراه تهران-پردیس نیز وانت و کمتر از یک درصد به ون، مینیبوس و اتوبوس هستند.
طاهری خاطر نشان کرد: اکنون نرخ عوارض در آزادراه تهران-پردیس برای خودروهای سواری 3 هزار تومان و سایر وسایط نقلیه عبوری از جمله مینیبوس، اتوبوس و ون 4 هزار و 500 تومان است.
انتهای پیام/