دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
خسرونژاد در گفتگو با آنا:

جشنواره بین‌المللی رادیو بستر خوبی برای تبادل تجربیات حرفه‌ای است

داور چهاردهمین جشنواره بین‌المللی رادیو گفت: جشنواره بین‌المللی رادیو بستر خوبی برای تبادل تجربیات حرفه‌ای و ارائه توانایی‌هایمان به کشور‌های دیگر است.
کد خبر : 375241
photo_2019-04-21_18-46-41.jpg

 مرتضی خسرونژاد در گفتگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، در‌باره جشنواره بین‌المللی رادیو که در تهران برگزار خواهد شد، گفت: جشنواره رادیو از امروز در تهران آغاز به‌کار می‌کند و تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت. چهاردهمین جشنواره بین‌المللی رادیو با حضور مهمانانی از کشورهای مختلف آسیا و اقیانوسیه کار خود را امروز ساعت 9 صبح در محل معاونت صدا آغاز می‌کند. ما این جشنواره را با همکاری اتحادیه رادیو تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه برگزار می‌کنیم. استقبال خیلی خوبی از این جشنواره شده‌ و آثار زیادی هم در این جشنواره شرکت کرده است که هیئت داوران تعدادی از آثار را انتخاب کرده‌ و در 4 اردیبهشت با حضور رئیس سازمان، برنامه اختتامیه جشنواره بین‌المللی رادیو را در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار خواهیم کرد و به بهترین آثار رادیویی هم جوایز اهدا می‌شود.


داور چهاردهمین جشنواره بین‌المللی رادیو ادامه داد: تمام اعضایی که در این جشنواره شرکت می‌کنند اعضای اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا اقیانوسیه هستند. یعنی از کشورهای مختلف در این جشنواره شرکت می‌کنند، هم با سازمان صدا و سیما آشنا می‌شوند و هم از توانمندی‌های فنی و تولیدی  این سازمان اطلاعات بیشتری به دست می‌آورند. از سوی دیگر با کشورمان آشنا می‌شوند، تهران را می‌بینند و پیشرفت‌هایی که در این چند سال در کشور ما ایجاد شده را می‌توانند از نزدیک مشاهده کنند. ما می‌توانیم ارتباط خوبی با این کشورها برقرار کنیم. هر چقدر رابطه خوبی بتوانیم برقرار کنیم باعث گسترش همکاری‌های بین‌المللی شده و باعث می‌شود در آینده بتوانیم کارگاه‌های آموزشی بیشتری را برگزار کنیم.


وی یادآور شد: در خلال برنامه‌های این جشنواره تعدادی کارگاه آموزشی برگزار می‌کنیم که از اساتید خارجی و داخلی و درواقع از خبره‌های حوزه رادیو در این کارگاه‌ها بهره می‌گیریم. برگزاری کارگاه‌ها باعث تبادل تجربیات و گسترش همکاری‌ها و همچنین باعث افزایش توانمندی‌های علمی همکاران خودمان می‌شود و برای تولید آثار بهتر ایجاد انگیزه می‌کند. رادیو یک رادیوی بسیار قدیمی و با تجربه است و می‌تواند آثارش را به کشورهای مختلف نشان دهد. به‌هرحال از جنبه‌های خیلی زیادی هم برای سازمان ما خوب است و هم همین‌طور برای کسانی که می‌آیند و شرکت می‌کنند و آنها هم می‌توانند از تجربیات و امکانات سازمان استفاده کرده و با آن آشنا شوند.


وی اظهار کرد: رادیو را دیگر رادیوی سنتی ندانیم، از موضوعات مهمی که در کارگاه‌های آموزشی امسال دارد در موردش صحبت می‌شود بحث ژورنالیست‌موبایل است، رادیو در بستر اینترنت است، این‌ها فضاهای جدیدی هستند که رادیوی ما هم پیشگام با رادیوهای نوین دنیا در این زمینه فعالیت کرده و گسترش پیدا می‌کند. این موضوعات جدید هم در کنار موضوعات عادی و سنتی که همیشه در حوزه رادیو مطرح است، در جشنواره امسال در موردشان صحبت ‌می‌شود؛ علاوه بر این در مورد نقش رادیو بر اقتصاد، رادیو بر فرهنگ، رادیو بر بستر اینترنت، تولیدات نوین رادیویی و... کارگاه‌هایی برگزار می‌شود.


خسرو‌نژاد بیان کرد: با برگزاری پنل‌های مختلف، اساتید این فن سخنرانی می‌کنند. دانشجویان دانشگاه صدا و سیما هم می‌توانند در آن پنل‌ها شرکت کرده و سؤالاتی را که دارند مطرح کنند. در سازمان صدا و سیما دانشگاهی داریم که حوزه کاری‌اش تخصصی در زمینه تولید برنامه‌های رادیو تلویزیونی است؛ حتی دانشجویان دانشگاه صداو‌سیما هم می‌توانند خیلی بحث‌ها را ارائه دهند،  در ضمن کشورهایی که شرکت می‌کنند هم می‌توانند با این توانمندی سازمان آشنا شوند. کمتر رسانه‌ای است که در درون خودش دانشگاهی به این گستردگی داشته باشد. این‌ها همه توانمندی‌های ماست که نمی‌شود آن را دست‌کم گرفت. 


وی خاطرنشان کرد: ما برنامه را از امروز ساعت 9 صبح شروع می‌کنیم، مهمان‌های ما از دیروز رسیده‌اند و روز چهارشنبه 4 اردیبهشت مراسم اختتامیه را در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار خواهیم کرد. پنج‌شنبه 5 اردیبهشت برنامه گشت شهری را برای مهمانان خارجی تدارک دیده‌ایم که از جمعه به کشورهای خود باز می‌گردند. دانشگاه صدا و سیما، اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه، سفارتخانه‌های ما در خارج از کشور، وزارت امور خارجه و دفاتر سازمان صدا و سیما با ما همکاری صمیمانه‌ای داشته‌اند.


انتهای پیام/4122/4100/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب