وظایف شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، طبق آئیننامه نشریات دانشجویی، اتحادیهها و تشکلهای دانشگاهی، مجامع فرهنگی و شوراهای صنفی دانشجویی دارای مجوز رسمی که در بيش از یک دانشگاه فعاليت داشته و متقاضی انتشار نشریه باشند میتوانند درخواست خود را به شورای مرکزی دستگاه مربوطه اعلام کنند و شورای مرکزی ناظر وظیفه رسيدگی به شکایات و تخلفات به اینگونه نشریات را دارد.
کميته ناظر مؤظف است در صورت فراهم بودن شرایط قانونی انتشار نشریه، حداکثر ظرف ٢٠ روز نسبت به صدور مجوز اقدام کند و شرایط ناظر بر صدور مجوز، صاحبامتیاز و مدیرمسئول و سردبير اینگونه نشریات تابع این دستورالعمل است.
در صورتی که کميته ناظر با صدور مجوز نشریه مخالفت کند یا ظرف ٢٠ روز نسبت به صدور مجوز با اعلام کتبی دلایل عدم موافقت، اقدام نکند، متقاضی نشریه دانشجویی میتواند اعتراض خود را بهصورت مکتوب به شورای فرهنگی دانشگاه اعلام کند. شورای فرهنگی مؤظف است ظرف ٣٠ روز موضوع اعتراض را بررسی و اعلام نظر کند.
مسئوليت کليه مطالب مندرج در نشریه به عهده مدیرمسئول است و وی مؤظف است سه نسخه از هر شماره را بلافاصله پس از انتشار به دبيرخانه کميته ناظر دانشگاه تحویل دهد.
دبيرخانه کميته ناظر دانشگاه مؤظف است دو نسخه از نشریه را به دبيرخانه شورای مرکزی ناظر ارسال کند. در صورتی که صاحب امتياز ظرف مدت حداکثر شش ماه از زمان صدور مجوز پس از اخطار کتبی و مهلت یک ماهه اقدام به انتشار نشریه نکند، مجوز صادره از اعتبار ساقط خواهد شد.
نشریات دانشجویی وظیفه دارند توالی انتشار مندرج در امتياز خود را رعایت کنند. در غير این صورت پس از سه مرحله متوالی عدم انتشار، صاحب امتياز برای پاسخگویی به کميته ناظر احضار و در صورت عدم ارائه دلایل قانع کننده، مجوز نشریه لغو میشود.
صاحب امتياز میتواند درخواست خود را مبنی بر انتقال امتياز نشریه به دیگری یا تغيير مشخصات ذکر شده در فرم درخواست مجوز نشریه (اعم از مدیرمسئول، نام نشریه، دوره انتشار و زمينه انتشار) به کميته ناظر ارائه کند و کميته ناظر مؤظف است ظرف یک ماه مراتب موافقت یا عدم موافقت خود را به صورت مکتوب به صاحب امتياز اعلام کند.
انتهای پیام/4108/ 4122/
انتهای پیام/