دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دانستنی‌های پزشکی؛

چگونه با غذا خوردن از پیری زودرس جلوگیری کنیم

غذا خوردن آدابی دارد که با رعایت آن می‌توان از پیری زودرس جلوگیری کرده و بدن سالم‌تری داشته باشیم.
کد خبر : 351265

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دهان انسان گُمرک بدن انسان است که در آنجا غذاها تفتیش شده و قرنطینه می‌شوند. همچنین ورود عوامل مضر و ناسازگار و موذی را به بدن گزارش می‌دهد و غذاها را آماده هضم و جذب می‌سازند.


حس ذائقه بهترین مفتشی است که ورود غذاهای تلخ، گس، شور، تند، شیرین و ترش را نه‌تنها به شما گزارش می‌دهد بلکه به سلطان غدد یعنی نخود مغز نیز گزارش می‌دهد تا هورمون مخصوص هضم آن را به کار وادار کند و نیز چنانچه جسم موذی و سم به‌همراه غذا است از همانجا به‌وسیله استفراغ بیرون آید.


بزاق هم خواص زیادی دارد. یکی از آنها تبدیل نشاسته به قند است. چنانچه نان را مدتی در دهان تحت تأثیر بزاق قرار دهید تبدیل به قند شده و شیرین می‌شود. اثر بزاق منحصراً روی نشاسته نیست بلکه سایر مواد را هم برای هضم آماده می‌سازد.


یکی دیگر از خواص بزاق ضدعفونی کردن است. اخیراً دانشمندان آلمان توانسته‌اند از کشت بزاق مواد میکروب‌کش تهیه نمایند. پس لازم است شما غذا را مدتی در گمرک‌خانه بدن نگاه دارید و خوب آنها را بجوید و با بزاق مخلوط سازید تا خوب غذا هضم شود و دچار بیماری نشوید.


کسانی که تند غذا می‌خورند مبتلا به لک‌های صورت می‌شوند. چنانچه حامله باشند، نوزادشان ممکن است لکه‌هایی داشته باشند. یکی از عوارض تند غذا خوردن سکسکه است.


کسانی که تند غذا می‌خورند و آن را نجویده می‌بلعند اغلب دچار یبوست و زخم معده می‌شوند و بالعکس کسانی که آهسته غذا می‌خورند دیر پیر می‌شوند، عمر طویل دارند، به زخم معده دچار نمی‌شوند و کمتر دچار یبوست می‌شوند. پس باید غذا را با تأنی و صبر و حوصله خورد و آن را با دندان سایید و با بزاق مخلوط کرد.


انتهای پیام/4076/4122/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب