دانشگاهها باید به سمت ایجاد و رونق نشاط اجتماعی حرکت کنند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، محمدهادی عسکری فقدان نشاط اجتماعی در دانشگاهها را از عوامل مهم منزویشدن دانشجویان عنوان کرد و گفت: این انزوا به آسیبهای اجتماعی جبرانناپذیری میانجامد؛ لذا با نگاهی اقتضایی، ضمن بازنگری به برخی از سیاستهای قبلی، به دنبال جذب حداکثری دانشجویان و حضور فعال آنها در فعالیت های اثر گذار فرهنگی و اجتماعی هستیم.
وی افزود: نگاه از بالا به پایین در مورد جوان امروزی به فراخور شرایط خاص زمان و ابزارهای متنوع اطلاعاتی بی تاثیر است و برای جذب آنها باید از روشهای ایجابی و گفتگو محور استفاده کرد.
مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه را قلب تپنده جامعه و دارنده مؤثرترین سرمایه اجتماعی دانست و اظهار کرد: حوزه فرهنگی و اجتماعی نیز به منزله قلب تپنده دانشگاه به صورت غیر مستقیم تاثیر بسزایی بر وضعیت فرهنگی و اجتماعی جامعه دارد.
محمدهادی عسگری با اشاره به برنامههای تدوین شده در معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در حوزه آسیبهای اجتماعی گفت: بسیاری از این برنامهها به صورت مشارکتی به منظور استفاده از ظرفیتهای اجرایی دستگاههای مختلف برگزار میشود و از نمونههای بارز این برنامهها میتوان به جشنواره دانشگاه پاک اشاره کرد.
وی توانمندسازی دانشجویان برای مواجهه با آسیبهای اجتماعی را از مهمترین اهداف این جشنواره برشمرد و گفت: برنامهریزیهای این جشنواره باید به نحوی باشد که حضور فیزیکی و ذهنی و تعامل حداکثری دانشجویان را در آن شاهد باشیم.
انتهای پیام/4107/
انتهای پیام/