مضرات تمام مواد غذایی برای بیماران دیابتی بررسی میشود
انسیه نسلی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: در تحقیقات و مطالعه دیابتی باید محصولات را کاملاً شناسایی و شناسنامه محصول را بررسی کنیم و اثرات مثبت و منفی را در مواد غذایی بسنجیم.
وی افزود: دو گروه آزمایشی برای مطالعه روی مواد غذایی انتخاب میشوند که از مواد غذایی مصرف میکنند و گروه دیگر از این مواد در رژیم غذایی خود استفاده نمیکنند. سپس اثرات استفاده این مواد غذایی و عدم استفاده از آنها را چک میکنیم تا به بیماران اطلاعرسانی شود.
رئیس مرکز تحقیقات دیابت در ادامه گفت: در بیماران دیابتی هیچ ماده غذایی را ممنوع نمیکنیم اما فرد بیمار باید چک کند که کدام ماده غذایی، برای بدنش مفیدتر است و ریزمغذی لازم را میرساند و قند خون را سریع بالا نمیبرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: همه افراد باید به سلامت تغذیه خود توجه کنند اما این مسئله در بین بیماران دیابتی اهمیت بیشتری دارد و باید تحت نظر پزشک درمان خود را طی کنند.
انتهای پیام/4085
انتهای پیام/