مشکلات اقتصادی فرصتی برای تعامل به خانواده نمیدهد
سيمين حسينيان در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان، خانواده و جوانان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص موانع ایجاد شادکامی در جامعه اظهار کرد: عوامل مختلفی مانع ایجاد نشاط هستند که مهمترین آن بیکاری است، چون افراد بهواسطه کسب شرایط شغلی مناسب بهدنبال تحصیل میروند و این در حالی است که در انتها نه تنها جامعه نمیتواند موقعیت شغلی مناسب را برای آنها فراهم کند، بلکه بعضاً مجدداً با وجود کسب مدارج تحصیلی به سد بیکاری برمیخورند.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر همین بحث اشتغال به تحصیل هم با مشکلاتی مواجه است و مدام با تبلیغات از سوی آموزشعالی مواجه میشویم که اگر پول داری برو ادامه تحصیل بده، در غیر اینصورت برو کار کن، که این نشان از بیعدالتی در نظام آموزشی است.
این روانشناس تصریح کرد: حتی در بحث گذران اوقات فراغت نیز ما با نابرابری مواجهیم و صرفاً با پرداخت هزینههای بالا میتوانیم از چنین امکاناتی بهرهمند شویم.
عضو هیأت علمی دانشگاه اذعان کرد: مجموع این عوامل باعث میشود خانوادهها برای گذران زندگی به ناچار دو و یا حتی سه شیفت کار کنند تا بتوانند از پس مشکلات زندگی برآیند و این موضوع باعث میشود افراد انرژی چندانی برای تعامل در خانواده نیز نداشته باشند.
حسينيان در پایان راهحل مهم برای جلوگیری از این روزمرگی و ایجاد نشاط فردی و اجتماعی را برنامهریزی و مدیریت در تمام سطوح کلان همچون رسانه، عوامل اقتصادی و در سطح خرد مدیریت خانواده و حتی مدیریت سفرها و تفریحات عنوان کرد تا بهواسطه آن بتوان در شرایط زندگی روزمره، روزنه نشاط بهوجود آورد.
انتهای پیام/4105
انتهای پیام/