دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 مهر 1397 - 11:34
مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی دانشگاه گیلان:

دراکولا به جان دانشجویان دانشگاه‌های گیلان افتاد

مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی دانشگاه گیلان گفت: حشره‌ای به نام دراکولا که اوایل پاییز در مناطق شمالی و در فصل برداشت برنج زیاد می‌شود باعث زحمت دانشجویان شده است.
کد خبر : 318455
15246884861732388389.jpg

علی  کشت‌کار در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: در فصل برداشت برنج حشره‌ای به نام دراکولا در مناطق شمال کشور زیاد دیده می‌شود. دراکولا حشره‌ای است که نیازی به نیش زدن ندارد اما اگر روی دست‌وپایتان باشد و به‌آرامی هم حرکت کند سم خودش را در بدنتان ریخته و سبب التهاب صورت و گردن و دست و پای شما می‌شود.  


مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی دانشگاه گیلان در ادامه افزود: دانشجویان بومی استان‌های شمالی با این حشره آشنایی دارند اما دانشجویان غیربومی و خصوصاً سال اولی‌ها با این حشره به‌شدت به مشکل برخورد می‌کنند.


وی اظهار کرد: باوجودآنکه تمامی پنجره‌ها توری دارد اما بازهم این حشره در خوابگاه‌ها دیده می‌شود و موجب گزیدگی دانشجویان می‌شود.


این دانشجو در ادامه تصریح کرد: بیشتر از همه دانشجویانی از این حشره اذیت می‌شوند که تازه به دانشگاه آمده‌اند زیرا دانشجویان قدیمی‌ راه‌های مقابله با این حشره را آموخته‌اند.


کشت‌کار در ادامه اظهار کرد: دانشجویان قدیمی‌تر یاد گرفته‌اند که نباید این حشره را در هنگام حرکت بر روی بدن کشت زیرا این کار باعث تخلیه ترشحات بدن  و شدت گزیدگی می‌شود. اما اگر ناخودآگاه این حشره را روی بدنتان معدوم کردید بلافاصله محل حرکت حشره را با آب و صابون بشویید.


مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی دانشگاه گیلان در ادامه گفت: در شب که این حشره بر روی سقف تجمع می‌کند با دستکش آن‌ها را شکار می‌کنند زیرا دراکولا عاشق نور است و به سمت منبع نور جذب می‌شود.


کشت‌کار به دانشجویان جدید توصیه کرد: از زدن ماست و سیب‌زمینی و مواد مشابه به روی پوست خودداری کنند و اگر کرم‌های موضعی دارند می‌توانند آن را بر روی محل گزش بمالند.


تنها اینترنت خوابگاه در سالن مطالعه است


این دانشجو در ادامه از مشکلات دیگر خوابگاه‌های گیلان گفت: اما دراکولاها تنها مشکل خوابگاه‌های دانشگاه گیلان نیست بلکه نبود اینترنت موضوع جدی‌تری است که دانشجویان با آن سروکله می‌زنند.


کشت‌کار در ادامه افزود: مسئله اینجاست که تنها سالن مطالعه دانشگاه گیلان اینترنت دارد و اگر بخواهیم از اینترنت دانشگاه استفاده کنیم ناچاریم فقط در داخل سالن باشیم و این موضوع برای دانشجویان مشکل است.


هیچ اتاقی در خوابگاه‌های گیلان کولر ندارد


وی به نبود کولر در داخل اتاق‌های خوابگاه اشاره‌کرده و گفت: در حال حاضر که به سمت سرما می‌رویم اما یکی از مسائلی که دانشجویان را با چالش روبرو می‌کند، نبود سیستم سرمایی در فصل تابستان است. در هیچ‌کدام از اتاق‌های خوابگاه کولر نداریم و باوجود گرما و هوای مرطوب در این منطقه مجبوریم با کولر سقفی سر کنیم.


انتهای پیام/4087/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب