دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 مهر 1397 - 09:58
جامعه رسانه اسلامی دانشگاه صداوسیما مطرح کرد؛

لزوم جایگزینی جوانان به‌جای بازنشستگان در صداوسیما

جامعه رسانه اسلامی دانشگاه صداوسیما در بیانیه‌ای خواستار جایگزینی نیروهای جوان به‌جای 200 نیروی بازنشسته در رسانه ملی شد.
کد خبر : 315794
images.jpg

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جامعه رسانه اسلامی دانشگاه صداوسیما در بیانیه‌ای خواستار جوان‌گرایی در سازمان صداوسیما شد و عنوان کرد: با توجه به‌وجود نزدیک به 200 نفر از افرادی که در رده‌های مدیریتی سازمان به سن بازنشستگی رسیده‌اند، هرچه سریع‌تر نسبت به انفصال و جایگزینی آنان با نیروهای جوان، تازه نفس، نخبه و انقلابی اقدام شود.

در ابتدای این بیانیه آمده است: جایگاه جوانان و عظمت نقش آنان در شکل‌گیری، رشد و پیشرفت انقلاب اسلامی و سرافرازی کشور در میدان‌های مختلف، بر کسی پوشیده نیست. از همان زمانی که حضرت روح الله(ره) سربازان خود را از گهواره‌ها برگزید و زمانی که طفل‌های در گهواره جوانانی برومند و رشید شدند، توسط آنان رژیم طاغوت را به زیر کشید و نظام اسلامی را شکل و قوام بخشید، مدیریت کشور را به جوانان سپرد و به‌‌دست همین جوانان جان برکف، فاتح جنگ تحمیلی شد و پس از ایشان خلف صالحش که جوانی زخم خورده و تلخی دوران کشیده بود انقلاب را با اتکای به نیروی جوان از گردنه‌های مختلف عبور داده و تا بدین‌جا رسانده‌اند همه و همه نشانگر و مؤید این است که موتور پیش‌برنده و تپنده انقلاب و کشور جوانان بوده، هستند و خواهند بود.

جامعه رسانه اسلامی دانشگاه صداوسیما در ادامه آورده است: اهتمام مقام معظم رهبری بر اعتماد به جوانان و سپردن سکان مدیریتی کشور به آن‌ها امری روشن و واضح است که در انتصابات اخیر ایشان از جمله ریاست شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، ریاست سازمان تبلیغات اسلامی، ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، ریاست ستاد کل نیروهای مسلح و... نیز به وضوح قابل مشاهده است و پیشگامی ایشان در این امر حجت را بر سایر دستگاه‌ها و مسئولان تمام می‌کند. در این بین سازمان صداوسیما که به فرموده معظم له نقش عظیم مدیریت و هدایت فکری و فرهنگی جامعه را برعهده دارد از اهمیت دوچندانی برخوردار است. در شرایط کنونی که رسانه به مهم‌ترین ابزار دشمن علیه ملت ایران تبدیل شده، جامعه جوان ما احتیاج به رسانه‌ای پویا و فعال دارد که فضای فکری آن با نیازهای جامعه قرابت داشته باشد و بتواند محتوای ناب انقلابی و اسلامی را در قالب‌های نو، جذاب و اثرگذار ارائه دهد که برخلاف تلاش‌های صورت گرفته، رسانه ملی در این زمینه توفیقات لازم را کسب نکرده است.

در ادامه به ضعف رسانه ملی در تولید محتوای اثرگذار اشاره و عنوان شده است: باتوجه به ضعف رسانه ملی در تولید عمیق و اثرگذار و همچنین تولید بی‌کیفیت و سطحی، سپردن آنتن حساس‌ترین مرکز فکری و  فرهنگی به صاحبان ثروت و غالب‌شدن نگاه سودجویانه و درآمدمحور در سازمان به بهانه همیشگی کمبود بودجه، کم‌توانی در گفتمان‌سازی  مورد نیاز کشور و عدم توفیق در ترویج سبک زندگی صحیح اسلامی-ایرانی، فاصله گرفتن از هویت ملی-دینی و عدم تولید آثار متناسب با آن، افول انتشارات سروش با وجود نیاز مبرم جامعه به آثار ارزشمند مکتوب، تاثیرپذیری از فضای مجازی به‌جای جریان‌سازی و اثرگذاری بر آن،  حجیم و کم‌تحرک‌شدن بدنه انسانی این دستگاه و از طرف دیگر تاثیر سوء این حجیم شدن بر رشد هزینه‌های جاری سازمان و... همه و همه موجب گردیده تا اهمیت بکارگیری نیروهای جوان کارآمد، نخبه و انقلابی در سازمان صداوسیما که قرارگاه مقدم و مرکزی جنگ نرم است را بیش از پیش نمایان کند و به‌نظر می‌رسد قانون جدید منع به کارگیری بازنشستگان علاوه بر الزامی که در اجرای آن وجود دارد، فرصتی طلایی برای اصلاح و تزریق خونی تازه بر پیکر و تشکیلات سازمان صداوسیما است. 

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: بدین‌وسیله تشکل دانشجویی «جامعه رسانه اسلامی» ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های معاونان، مدیران و کارکنان رسانه ملی در سال‌های گذشته از ریاست محترم سازمان صداوسیما تقاضا دارد با عنایت به سیره امام و رهبری در اعتماد به جوانان و لزوم قانونی این امر و با توجه به وجود نزدیک به 200 نفر از افرادی که در رده‌های مدیریتی سازمان به سن بازنشستگی رسیده‌اند، هرچه سریع‌تر نسبت به انفصال و جایگزینی آنان با نیروهای جوان، تازه نفس، نخبه و انقلابی اقدام کنند.

جامعه رسانه اسلامی دانشگاه صداوسیما در پایان عنوان کرده است: این امید می‌رود که تا قبل از موعد مقرر قانون یادشده معاونان، مدیران و کارکنان مشمول، کناره‌گیری خود را اعلام کنند و خدایی ناکرده در صدد دور زدن این قانون به طرق مختلف برنیایند و ما را مجبور به افشای اسامی در بیانیه بعدی نکنند. همچنین با توجه به نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب به دانشگاه صداوسیما به‌عنوان مرکز آموزش نیروهای رسانه ملی و تأکید ایشان بر این نکته که دانشگاه صداوسیما  باید به جّد به تربیت نیروی انسانی کارآمد برای سازمان بپردازد، لازم است ریاست رسانه ملی ضمن توجه بیش از پیش به این مهم و تقویت و ارتقای علمی و فکری این دانشگاه از خروجی‌های کارآمد آن در جهت بهبود مدیریت و غنای هر چه بیشتر سازمان استفاده نمایند.

در پایان ما جوانان ایران اسلامی سخن دقیق رهبر عزیزمان را تأیید و تأکید می‌کنیم که «این ملت و این نسل جدید تصمیم گرفته است که دیگر تحقیر نشود و دنباله‌روی قدرت‌های بیگانه و دشمن نشود. تصمیم گرفته که ایرانِ عزیز را به اوج افتخار و عزت برساند و این توانایی را دارد.»

انتهای پیام/4007

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب