دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 مهر 1397 - 02:20
قائم مقام سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ملایر:

جباری نژاد

قائم مقام سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ملایر گفت:
کد خبر : 315200
pic-180208-1531293468.jpg

علیرضا جباری‌نژاد در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: انرژی هسته‌ای در دهه اخیر به‌عنوان یکی از موضوعات مهم در سیاست‌ خارجی کشورهای مختلف مطرح شده است.

وی افزود: اما غرب با ترفندها و تحمیل معاهدات مختلف سعی دارد ایران را از پژوهش‌های هسته‌ای دور نگاه دارد. 

قائم مقام سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ملایر تصریح کرد:‌ البته این موضوع فقط مربوط به صنعت هسته‌ای نیست و در صنعت فضایی نیز این اتفاق رخ داد؛ صنعتی که دانشمندان و متخصصان کشور در آن به پیشرفت‌های خوبی دست یافتند و حتی موفق به پرتاب ماهواره‌هایی مانند ماهواره امید شدند؛ اما با جنگ سیاسی دشمنان و بی‌کفایتی عده‌ای در داخل، به‌طور کامل به فراموشی سپرده شد و اکنون برای شروع دوباره باید هزینه‌های گزافی صرف شود.

با کنار گذاشتن پژوهش‌های هسته‌ای توسط ایران،  چه کسی باور می کند کشورهای بزرگ در این صنعت مانند چین، آمریکا و روسیه که بیش از نود درصد زراتخانه ها و سلاح های هسته ای را در اختیار دارند این صنعت را کنار بگذارند.

اگر این معاهده تدبیری برای جلوگیری از ساخت سلاح هسته ای بود سازمان ملل می توانست از همان ابتدای ایجاد این معاهده پیگیری خود را برای بستن زراتخانه های کشورهای بزرگ در این صنعت آغاز کند اما هیچ تلاشی برای انجام چنین کارهایی انجام نگرفت و تنها به ایران فشار آوردند که باید آزمایش های صلح آمیز هسته ای خود را کنار بگذارد.

پس مشخص است این ترفندی است که دشمنان ایران با عروسک خیمه شب بازی که سازمان ملل باشد برای آزمایش های صلح آمیز هسته ای ایران طرح و برنامه ریزی کرده اند. 

کشورهای زیادی این معاهده را امضا کرده اند اما حتما به اندازه ایران در خطر جنگ نیستند و به دور از تهدید های آمریکا و پیروانش به سر می برند. دانش هسته ای  در ایران بومی سازی شده و برای ارتقای دانش و فناوری صلح آمیز مانند تولید برق هسته ای، استفاده در صنعت پزشکی و درمان بیماری هایی همچون سرطان، تولید آب شیرین کن ها، صنعت کشاورزی، تأمین سوخت وسایل محرکه و... به دور از ساخت تسلیحات هسته ای راه خود را ادامه خواهد داد.

 این معاهدات تنها برای این است که کشور نوظهوری مثل ایران را برده  خود قرار دهند و اجازه هیچگونه پیشرفتی را به این نوع کشور ها درهر دانشی از جمله دانش هسته ای  ندهند.

همچنین جمهور اسلامی ایران انرژی هسته ای را واجب، و تولید سلاح و بمب های هسته ای را حرام میداند و در این جا لازم است، تذکری به دولت داد که معاهدات بین المللی که به ضرر کشور است را امضا نکنند زیرا این معاهدات تنها هدفشان مستعمره کردن کشور های دیگر به دست کشور های مستکبر است، و در انتها باید گفت تنها راهکار پیشرفت در همه عرصه ها از جمله هسته ای نگاه به داخل و جوانان ایرانی است.

انتهای پیام/4007

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب