کاهش کربوهیدرات باعث سلامت قلب زنان میشود
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از Futurity، با وجود این که مردان با رژیم غذایی کم کربوهیدرات بیشتر وزن کم میکنند اما زنان نفع بیشتری از این رژیم میبرند. براساس نتایج مطالعه جدید، رژیم غذایی کم کربوهیدرات باعث بهبود انعطافپذیری عروق قلبی در زنان میشود.
الیزابت پارکز، پروفسور تغذیه و فیزیولوژی دانشگاه میسوری، در این باره میگوید: «تحقیقات نشان میدهد با افزایش سن، رگهای خونی زنان بیشتر از مردان سفت میشود یا به عبارت دیگر انعطافپذیری رگهای آنها کاهش مییابد. این امر باعث میشود که زنان بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی قرار بگیرند».
وی در ادامه افزود: «برخلاف باورهای عموم، رگهای خونی سفت و سخت برای سلامت انسان مضر هستند. درواقع شما عروق خونی انعطافپذیر میخواهید تا وقتی جریان خون از میان آنها عبور میکند، بهآرامی بسط یابند».
پارکز میگوید: «نتایج تحقیقات ما نشان میدهد که رژیم غذایی کم کربوهیدارت باعث کاهش سفتی رگهای خونی در زنان میشود که این امر خطر ابتلا به بیماریهای قلبی در زنان را کاهش میدهد».
پارکز رگهای خونی خوب را با شلنگهای پلاستیکی مقایسه میکند: «با بالا رفتن سن، رگهای خونی انعطافپذیری خود را از دست میدهند. وقتی که آب را در شلنگ پلاستیکی به جریان میاندازید، شلنگ خم میشود و تا میخورد تا آب راه خود را به بیرون پیدا کند».
وی افزود: «اما وقتی آب را داخل یک شلنگ جامد (از جنس مواد سخت) به جریان میاندازید، آب به سرعت از آن عبور میکند. داشتن رگهای خونی انعطافپذیر و مقاوم برای سلامتی بدن انسان مناسبتر و بهتر است».
انتهای پیام/
انتهای پیام/