تاثیر شبکههای اجتماعی بر زندگی مردم بررسی میشود
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، حمیدرضا طیبی در مراسم افتتاحیه چهارمین کنفرانس بینالمللی وب پژوهی (International Conference of Web research ۲۰۱۸)، با اشاره به اهمیت فناوری اطلاعات گفت: «هیچ فناوری مانند فناوری اطلاعات و فضای مجازی، تاثیر چند جانبه بر همه ابعاد زندگی فردی و اجتماعی مردم نداشته است».
وی افزود: «این تأثیرگذاری در همه بخشها از جمله فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و حتی امنیت ملی جوامع، قابل مشاهده است. همواره به جنبههای مثبت فناوری اطلاعات نگاه میکنیم، اما این حوزه میتواند جنبههای منفی نیز داشته باشد و باید بر سایر ابعاد آن، از جمله ابعاد فرهنگی و اجتماعی نیز کار کنیم».
دکتر طیبی افزود: «در جهاد دانشگاهی، فناوریهای زیادی از سلولهای بنیادی تا فرستنده رادیویی و داروهای نوترکیب توسعه داده ایم و در حوزه فناوری اطلاعات نیز معتقدیم که کشور باید علاوه بر توسعه این فناوری، صاحب آن نیز باشد».
رئیس جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: «جهاد دانشگاهی خیلی زود وارد این حوزه شد؛ با تأسیس پژوهشکده فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی و تشکیل گروه پژوهشی جامعه شناسی در پژوهشگاه علوم انسانی تلاش کردیم تا تاثیر شبکههای اجتماعی بر زندگی مردم را مطالعه قرار دهیم».
دکتر طیبی تأکید کرد: «به دنبال انجام کارهای بزرگتری هستیم، چراکه هم جهاد دانشگاهی و هم دانشگاه علم و فرهنگ و سایر بخشها از ظرفیت بالایی در این حوزه برخوردار هستند. امیدواریم بتوانیم پروژههای بزرگی را در این حوزه انجام دهیم و از ظرفیت عظیم جوانان کشور به عنوان زنجیره تأمین استفاده کنیم».
وی با بیان این که در این مسیر به حمایت همه جانبه مسئولان نیاز داریم افزود: «باتوجه به این که سرعت تغییرات در حوزه فناوری اطلاعات بسیار بالا است، پاسخ و حمایت مسئولان نیز باید روند سریعتری به خود بگیرد».
چهارمین کنفرانس بینالمللی وب پژوهی با حضور جمعی از متخصصان، صاحبنظران، پژوهشگران، اساتید و دانشجویان حوزههای مختلف به ویژه فناوری اطلاعات از جمله پروفسور حسن کاسی از دانشگاه لیون (فرانسه) و پروفسور محمد سرائی، دانشیار دانشکده کامپیوتر دانشگاه سالفورد (انگلستان) به مدت ۲ روز در محل سالن همایشهای دانشگاه علم و فرهنگ در حال برگزاری است.
در این مراسم از اولین شماره مجله بینالمللی وب پژوهی با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر سید سعیدهاشمی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ و ریاست چهارمین کنفرانس بینالمللی وب پژوهی، دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو، رئیس سابق دانشگاه علم و فرهنگ و سرپرست پارک علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی، پروفسور محمد سرائی، دانشیار دانشگاه سالفورد، پروفسور حسن کاسی، استاد دانشگاه لیون و دکتر محمد جواد کارگر دبیر علمی این کنفرانس، رونمایی شد.
منبع: مهر
انتهای پیام/