بیگانگان در سیارات دوردست به دام افتادهاند
به گزارش گروه علمی و فناوری خبرگزاری آنا از ScienceAlert، جستوجوی هوش فرازمینی گاهی دلسردکننده است چرا که با وجود تحقیقات طولانی مدت بشر در این زمینه شواهد عدم وجود موجودات بیگانه روز به روز بیشتر میشود.
حالا یک متخصص فیزیک نجومی از آلمان دلیل قانعکنندهای برای نیافتن مدارک وجود حیات فرازمینی مطرح کرده است. به گفته وی، احتمال دارد بیگانگان به دلیل نیروهای گرانشی شدید در سیارات دوردست به دام افتاده باشند.
مایکل هیپک، محقق مستقل رصدخانه سانبرگ در آلمان، میگوید یکی از چالشهای جستوجوی تمدنهای فضایی این است که کاوش در فضا تولید نیروی کافی برای فرار از نیروهای گرانشی سیارات محل سکونتشان است.
انسانها طی قرن گذشته توانایی پرتاب فضاپیما به آن سوی منظومه شمسی را به دست آورند بنابراین چرا حیاتهای فرازمینی قادر به توسعه دانش مشابهی نیست؟
به گفته هیپک، مشکل سیاراتی است که موجودات بیگانه آن را خانه مینامند.
ستارهشناسان و متخصصان فیزیک نجومی گمان میکنند که سیارات فرازمینی قابل سکونت هستند و احتمال وجود حیات در آنها بالاست. سیارات فرازمینی که جنس سنگی دارند و حجم تودهای آنها بالاتر از زمین است، اتمسفر ضخیمتری دارند. بنابراین این اتمسفر ضخیم میتواند از حیاتهای بیگانه ساکن روی سطح آن حفاظت کند.
هیپک میگوید: «احتمالا در سیارات حجم بالا، پرواز فضایی گرانقیمتتر خواهد بود».
وی در تحقیقات جدید خود نیروی لازم برای پرتاب فضاپیما در سیارات فرازمینی را محاسبه کرده است. نتایج این تحقیقات نشان میدهد که فضاپیماها در سیارات فرازمینی نیاز به نیروی بسیار زیادی خواهند داشت تا بتوانند از پس کشش گرانشی این سیارات بربیایند.
مترجم: هانا حیدری
انتهای پیام/