جنبش دانشجویی مطالبات را به صورت تخصصی پیگیری نمیکند
مجتبی خرسندی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره پیگیری مطالبات مردمی از مسئولین توسط جنبش دانشجویی اظهار کرد: در بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان طرح مطالبهگری تخصصی از مسئولین استانی را اجرا کردیم و ازین پس به صورت تخصصی مشکلات اجتماعی و اقتصادی را دنبال میکنیم و از مسئولین مربوطه میخواهیم که پاسخگو باشند و برای رفع این مشکلات اقدام کنند.
وی ادامه داد: در همین راستا چندین بار با استانداری گیلان و ادارات کل استان نامهنگاری کردیم و از آنها برای حضور در محافل دانشجویی و پاسخگویی به سوالات و دغدغهها دعوت کردهایم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان گفت: البته تیمهای تحقیقاتی متشکل از دانشجویان، جهت جمعآوری مشکلات و مطالبات ایجاد شده و علاوه برآن راهکارهای اجرایی حل مشکلات نیز توسط این تیمها آماده شده است.
خرسندی عنوان کرد: در حوزههای مختلف مانند محیط زیست، ارتباط صنعت با دانشگاه، اشتغال، مبارزه با فساد از مشکلاتی است که جامعه و کشور با آن دست و پنجه نرم میکنند و ما هم برای پیگیری این مطالبات اقدام کردهایم.
وی اضافه کرد: مستقیم با آقای نوبخت مکاتبه داشتیم و از ایشان دعوت کردیم، برای پاسخگویی درباره مشکلات استان گیلان به محافل دانشجویی بیایند، پاسخ بدهند، راهکارها را بشنوند که متاسفانه هیچگاه پاسخگو نبودند، نه تنها نوبخت بلکه هیچکدام از مسئولین استانی نیز پاسخگو نیستند و این موضوع جای تاسف دارد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان درباره فساد مدیران گفت: در مراسم روز دانشجو فساد مدیران استان را مطرح و به استاندار عرض کردیم شائبهای درباره برخی مدیران برای مفاسد اقتصادی و اخلاقی وجود دارد و لازم است جلوی اینها گرفته شود که بعد از آن، چند تن از مدیران بازداشت شدند که نشان میدهد توصیه ما به هنگام بوده است.
خرسندی با انتقاد از نحوی مطالبهگری جنبش دانشجویی بیان کرد: متاسفانه پیگری مطالبات به صورت تخصصی توسط جنبش دانشجویی انجام نمیشود، انتقاد به نحوه مطالبهگری دانشجویان این است که ما موضوعی را مطرح میکنیم، ولی متاسفانه از پیگیری آن عاجز هستیم، یعنی نمیتوانیم آن را به مقصد برسانیم.
وی افزود: به طور مثال در استان گیلان بحران زیستمحیطی بیداد میکند و اگر حل نشود به بحران ملی تبدیل میشود، همین موضوع اگر به صورت تخصصی دنبال شود و راهکار ارائه شود، قطعا مسولین استان را به چالش میکشد. وقتی مشکلی پیگیری میشود باید تا رسیدن به راهحل، دنبال شود نه اینکه از موضوعی به موضوع دیگر برویم، اگر این اتفاق رخ دهد تعداد زیادی مشکلات میماند که هیچکدام حل نمیشود
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان اظهار کرد: اعتقاد دارم اگر جنبش دانشجویی برای حل مشکلی وقت بگذارد و به طور اصولی و تخصصی مطالبه کند قطعا تاثیرگذار خواهد بود.
خرسندی درباره ظرفیتهای اشتغالزایی استان گیلان گفت: طبق بررسیهایی که انجام دادیم، به این نتیجه رسیدیم که اگر زمینهای بایر در استان گیلان و حاشیهشهرها درختکاری شود، میتواند درآمدی معادل 70 میلیارد تومان داشته باشد و این موضوع به اشتغالزایی مردم استان کمک شایانی میکند، در حالی که هزینهای هم ندارد و فقط نیاز است مسئولین نهالهای سریعالرشد را در اختیار مردم قرار دهند. آفت این است که این موضوعات از سوی جنبش دانشجویی پیگیری نمیشود.
وی همچنین با اشاره به عدم همبستگی جنبش دانشجویی عنوان کرد: متاسفانه بین جنبشهای دانشجویی همگرایی وجود ندارد، باید یکی از تشکلهای دانشجویی عامل جریانساز باشد و همگرایی ایجاد کند، بعد از زلزله کرمانشاه کمپینی ایجاد شد که تمام تشکلهای دانشجویی در آن مشارکت کردند و در 7 روز حدود 60 میلیون تومان جمعآوری شد. اگر همگرایی انجام شود قطعا اثرگذاری بیشتر خواهد بود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان درباره اطلاعرسانی عملکرد تشکلهای دانشجویی گفت: عملکرد جنبش دانشجویی دیده نمیشود و مردم از آن بیاطلاع هستند به این دلیل که متاسفانه هرکدام از رسانهها به شخص یا جایی وابسته هستند، در استان گیلان 4 خبرگزاری وجود دارد که هرکدام به طیفهای مختلفی تقسیم شدند و به نماینده یا نهادی وابستهاند به همین علت رسانه جمعی که اخبار جنبش دانشجویی را به صورت تخصصی منعکس کند وجود ندارد.
خرسندی در پایان گفت: البته در فضای مجازی اخبار منعکس میشود ولی آنچه که باعث میشود به چشم خواص بیاید نیاز است که پوشش خبری بیشتری انجام شود.
انتهای پیام/