همه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی مسئول حفظ و ارتقای سطح سازمان هستند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر ضیائی در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل تشریفات و پیگیریهای ویژه دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه پایه و اساس تعاملات حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، مرتبط با تغییر و تحولات رو به رشد سازمان است، گفت: بسیار مهم است همکارانی که در حوزه های مختلف مسئولیت دارند پس از پایان مسئولیت، ضمن ارائه جمع بندی از حوزه متبوع خود نسبت به انتقال مطالب حوزه، متواضعانه اقدام کنند.
وی با تاکید بر لزوم تناسب و تطبیق شغل با شاغل در سازمانها، اظهار داشت: قبل از انتصاب افراد در سمت های مختلف معاون، مدیرکل، مسئول و کارشناس باید یک بررسی جامع در خصوص مسائلی از جمله تناسب شکل و محتوا، استفاده درست از پتانسیل فرد، بهرهوری سازمان، شناسایی جایگاه فرد صورت گیرد، در واقع باید وظایف بر اساس دانش، مهارت و توانایی فرد به او محول شود.
رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه در ادامه با ارائه تعریفی از حوزه پیگیریهای ویژه گفت: پیگیری ویژه یعنی پیگیری فعالیتی که به اصل و نسب سازمان عارضه وارد کرده و بر اساس مقررات و استناد بالادستی، مغایر با قوانین باشد. بنابراین انجام امور عادی سازمان مربوط به معاونتها و حوزههای مختلف در این تعریف جای نمیگیرد.
دکتر ضیائی افزود: تمام معاونتها و حوزههای مختلف دانشگاه در حوزه فعالیتهای خود تامالاختیار هستند و باید نسبت به پیگیری درخواست متقاضیان اقدام لازم را انجام داده و نتیجه را به متقاضی منعکس کنند.
وی در ادامه با تشکر از خدمات و فعالیتهای مهندس گوهری در دوران مسئولیتش، گفت: ایشان شخصی با تفکرات علمی و بلند استراتژیک است و باید در محیطهای علمی حضور داشته باشد، بر همین اساس در حال حاضر توان علمی و تخصصی وی در کار پایهای بازرسی سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی مصروف میشود. این موضوع به معنای تطبیق صحیح شغل و شاغل است که بهرهوری سازمان را به دنبال دارد.
دکتر ضیائی در ادامه به اشاره به برگزاری شورای سرپرستان حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این شورا به منظور استفاده از عقل جمعی و مشورت تخصصی تشکیل شد تا فعالیتها بر اساس خرد جمعی به منصه ظهور برسد در این صورت میتوانیم بگوییم حرکت ما رو به رشد خواهد بود.
مدیر نقش هادی، هدایتگر و الگو سازی در سازمان دارد
رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه خاطر نشان کرد: برنامهریزی، سازماندهی، هدایت و کنترل چهار وظیفه اصلی مدیران است البته انتقال مفهوم، تطبیق شغل و شاغل، تعریف کار نیز در حوزه وظایف تمام مدیران است که باید به آن توجه ویژه و خاص داشته باشند. من معتقدم اگر جایی کم کاری اتفاق بیافتد مقصر اول آن مدیر است که تقسیم کار، نظارت، برنامه ریزی و سازماندهی درست انجام نداده است .
وی با بیان اینکه مدیر نقش هادی، هدایتگر و الگو ساز دارد، اظهار داشت: بر همین اساس باید مدیران مراقب رفتار خود باشند چرا که هر رفتار مدیر در نهاد رفتار پرسنل تاثیرگذار است. بلندپروازی، خودفریبی و پذیرشهای بیپشتوانه دانشی و انگیزشی به سیستم و خود مدیر آسیب میزند و خوشبختانه تغییر و تحولات صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی نیز با توجه به این موضوع صورت گرفته است.
دکتر ضیائی با تاکید بر اینکه تمامی کارکنان و مسئولان دانشگاه، مسئول حفظ و ارتقای سطح سازمان هستند، اظهار داشت: اگر فعالیتها براین اساس صورت گیرد به یک تبلیغ برای سازمان تبدیل خواهد شد. ما باید بتوانیم بستر تحقق اهداف عالی سازمان را فراهم کنیم.
وی خاطر نشان کرد: ما در مسئولیتهای خود حافظه سازمان را حفظ میکنیم، اصل در فعالیتهای ما بازگشت به عقب و کنکاش در گذشته نیست بلکه رو به جلو حرکت میکنیم.
رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه در پایان با اشاره به شناختی که از علی فقیه دارد برای ایشان آرزوی توفیق در امور محوله کرد.
مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی باید با استفاده از تمام توان خود برای ارتقا کیفی دانشگاه فعالیت کنند
مهندس گوهری مدیرکل سابق پیگیریهای ویژه نیز در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است و همکاری در این دانشگاه باعث افتخار است، گفت: کار در دانشگاه آزاد اسلامی بسیار سخت و حساس است و همه مجموعه دانشگاه باید با استفاده از تمام توان خود برای ارتقا کیفی دانشگاه فعالیت کنند.
وی با اشاره به لزوم فعالیت تمام مجموعه دانشگاه برای ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: تمام مجموعه باید خود را در این امر مسئول بدانند برای مثال اگر اعضای هیات علمی خود را در دانشگاه ذینفع دانسته و به این امر اعتقاد داشته باشند که کوچکترین فعالیت آنها به دانشگاه سوددهی میرساند دیدگاه و عملکرد بسیار متفاوتی خواهند داشت.
گوهری با تاکید بر اهمیت بحث تعالی سازمانی در دانشگاه، ابراز امیدواری کرد: تمام خانواده دانشگاه آزاد اسلامی خود را در ارتقای سطح کیفی و رسیدن به آرمان های تعالی دانشگاه مسئول بدانند تا دانشگاه آزاد اسلامی در سطح ملی و بین المللی به تعالی برسد.
معنای واقعی تشریفات نظم، انضباط، تکریم و احترام به افراد است
علی فقیه ملک مرزبان مدیر کل تشریفات و پیگیریهای ویژه دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم با تسلیت فرار رسیدن اربعین حسینی، گفت: از حسن اعتماد دکتر رهبر رئیس دانشگاه و دکتر ضیائی رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی ، برای سپردن این مسئولیت تشکر میکنم و بسیار خوشحالم که افتخار همکاری در دانشگاه آزاد اسلامی نصیب من شد.
وی با بیان اینکه معنای ظاهری تشریفات در اذهان عمومی تجملگرایی است، گفت: من اعتقاد دارم که معنای واقعی تشریفات، نظم، انضباط، تکریم و احترام به افراد است و تعریف اول از نظر کارشناسان اهل فن مورد تایید نیست. در همین راستا در دانشگاه آزاد اسلامی ترتیبی اتخاذ شده تا مسائل غیرضروری در بحث تشریفات دانشگاه حذف شود، چرا که این مسائل هزینه های زیادی به سازمان و واحدها تحمیل میکرد و مسلماً موافق این موضوع نیستیم.
مدیر کل تشریفات و پیگیریهای ویژه دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر عدم لزوم پرداخت هزینههای گزاف برای بحث تبلیغات دانشگاه، اظهار داشت: باید فرهنگ تعصب کاری، تکریم دانشجو و انجام درست وظایف در دانشگاه نهادینه شود که اگر این اتفاق صورت بگیرد بزرگترین تبلیغ برای دانشگاه به حساب می آید.
فقیه در ادامه با اشاره به فعالیتهای حوزه پیگیریهای ویژه دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: با رصد فعالیتهای مربوط به مدت کوتاه حضور مهندس گوهری در این حوزه، مشخص شد که کارهای بسیار بزرگی صورت گرفته است. بنده نیز تلاش میکنم که برنامههای ایشان و روند اداری کاری درست را با قوت، قدرت و مشاوره با ایشان ادامه دهم.
وی با تاکید بر لزوم عدم تبعیض بین متقاضیان در حوزه پیگیری های ویژه دانشگاه آزاد اسلامی، خاطر نشان کرد: در این حوزه هیچ تبعیضی بین کسانی که امور خود را پیگیری می کنند وجود نخواهد داشت و اگر کاری درست باشد و باید انجام شود حتما صورت خواهد گرفت.
در ادامه این مراسم با اهدای لوحی ضمن تشکر از خدمات مهندس گوهری در دوران مسئولیتش، حکم علی فقیه به ایشان اهدا شد.
انتهای پیام/