جشنواره تئاتر رضوی بهانهای برای شناسایی مختصات هنر ایران در جهان است
علی مرادخانی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از برپایی آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره تئاتر رضوی در پاسخ به سوال خبرنگار فرهنگی آنا مبنی بر اینکه جشنواره رضوی چقدر در تقویت تولید آثار با مضامین دینی و مذهبی تاثیرگذار است گفت: ممکن است ما هنوز به دلایل مختلف در برخی موارد صاحب گفتمان نشده باشیم که علت آن نیز کار نکردن در آن حوزه ها است و ما سعی داریم زمینه هایی برای تحقق این امر فراهم کنیم.
وی ادامه داد: جشنواره تئاتر رضوی و جشنواره موسیقی مقامی بهانه های خوبی برای بازگشت به هویت هستند و جشنوارههای تخصصی هنرهای تجسمی به ما یادآوری میکنند که چه کسی هستیم و در کجا قرار داریم تا شاید مختصات امروز هنر ایران در جهان را بتوانیم پیدا کنیم. به همین دلیل است که این اتفاقات کنار هم رخ میدهند.
معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: جشنواره رضوی جریان خوبی است که مباحث هویتی خود را بازیابی کنیم و رویش فکر و تحلیل داشته باشیم و در نهایت آن را نقد کنیم تا به گفتمان برسیم.
وی افزود: در حوزه فرهنگ کارها به ناگهان قابل دسترس نمیشوند بلکه در مدت زمان بر روی آن کار میشود. تاکنون 12 دوره از جشنواره تئاتر رضوی گذشته است و ما همچنان با وجوه تازه ای از موضوع برخورد میکنیم.
مرادخانی با تاکید بر اینکه همواره سعی شده تا جشنواره رضوی به حوزههای حرفهایتر نزدیک شود، بیان کرد: کارهای برگزیده جشنواره به تئاترشهر میرود و برای بقیه آثار میتوان رپرتوار تعریف کرد؛ آثار برای تهران و شهرستانها آماده شود، در این صورت در دورههای بعد آثار باکیفیت تر و کارشده تر اجرا میشوند.
ور همچنین تاکید کرد: اگر جشنواره رضوی داریم باید به این فکر کنیم که چطور میتوان با هماهنگی جشنوارههای دیگر را در جاهای مختلف برگزار کنیم و با فضاسازی از افت آنها جلوگیری کنیم. یکی از سیاست ها این است که آثاری که در جشنواره رضوی به نمایش در می آید در نقاط مختلف کشور نیز ارایه شوند چراکه این اجراها کمک میکند که نمایش در مقابل دیدگان مردم اجرا شود و از سوی آنها ارزیابی شود.
انتهای پیام/