دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ویژه‌‌نامه‌ نوروزی ماهنامه‌ سینمایی «24» منتشر شد/ وقتی کتاب‌ها جادو می‌شوند

شماره‌ اسفند و فروردین مجله‌ «24» با پرونده‌‌ای مفصل درباره‌ 15 فیلم ماندگار تاریخ سینما که از رمان‌های بزرگ اقتباس شده‌اند منتشر شد.
کد خبر : 166586

به گزارش گروه فرهنگی آنا، در این هدیه نوروزی مقالاتی درباره فیلم‌های بربادرفته (ویکتور فلمینگ)، ابله (آکیرا کوروساوا)، مدراتو کانتابیله (پیتر بروک)، دکتر ژیواگو (دیوید لین)، دور از اجتماع خشمگین (جان شله‌زینگر)، خداحافظی طولانی(رابرت آلتمن)، بری لیندون (استنلی کوبریک)، اینک آخرالزمان و دراکولای برام استوکر (فرانسیس فورد کاپولا)، بازمانده روز (جیمز آیوری)، عقل و احساس (آنگ لی)، ای برادر کجایی؟ (برادران کوئن)، ارباب حلقه‌ها (پیتر جکسون)، امتیاز نهایی (وودی آلن)،آنا کارنینا (جو رایت) و یادداشت‌هایی درباره رمان‌هایی که منبع اقتباس آنها بوده‌اند منتشر شده است. نقل‌قول‌هایی از کارگردان‌ها و نویسنده‌ها به همراه اطلاعاتی جذاب درباره این فیلم‌ها و رمان‌ها از دیگر بخش‌های این پرونده خواندنی است.


در بخش «یادداشت ماه» فریدون جیرانی مقاله‌ای تحلیلی درباره مسیری که سینمای ایران در سال 95 طی کرد نوشته است. نقد و بررسی فیلم‌های جشنواره فیلم فجر و نظرخواهی از منتقدان درباره بهترین‌ها و بدترین‌های جشنواره امسال هم در بخش سینمای ایران شماره جدید مجله‌ منتشر شده است. میزگرد امیر پوریا، نیما حسنی‌نسب و سعید قطبی‌زاده درباره حواشی و معایب جشنواره و یادداشت‌هایی به قلم محسن آزرم،‌ مهرزاد دانش، خسرو نقیبی، مجید اسلامی، یحیی نطنزی و احسان عمادی را می‌توانید در این بخش از مجله بخوانید؛ به همراه معرفی چهره‌های برگزیده جشنواره‌ به انتخاب تحریریه مجله‌، پرونده‌ای برای مرور کارنامه بازیگری جمشید هاشم‌پور با یادداشتی از جواد طوسی و گفت‌وگویی پرجزئیات با پیمان قاسم‌خانی به مناسبت اکران خوب، بد، جلف انجام شده است.


امسال هم مانند ویژه‌نامه‌های نوروزی سال‌های گذشته بخشی از مجله به مرور فیلم‌ها، چهره‌ها و لحظه‌های برگزیده سینمای ایران و دنیا در سالی که گذشت اختصاص دارد. جدول ارزشگذاری منتقدان برای فیلم‌های به نمایش درآمده در طول سال، معرفی بهترین فیلم‌ها، بهترین بازیگران و چهره‌های برگزیده سال از مطالب اصلی این صفحات است. گزارش‌هایی از جشنواره برلین و مراسم اسکار از دیگر مطالب بخش سینمای دنیای مجله است.


اما مهم‌ترین پرونده بخش سینمای دنیای این شماره به معرفی و بررسی فیلم‌های دیدنی‌ و ناامیدکننده سال 2016 اختصاص دارد. نقد‌ها و مصاحبه‌هایی درباره فیلم‌های بلو جی (الکساندر لمن)،‌ حتی اگر از آسمان سنگ ببارد(دیوید مکنزی)، سکوت (مارتین اسکورسیزی)، احضار روح 2 (جیمز ون)، منچستر کنار دریا (کنت لونرگان)، شعر بی‌پایان (الخاندرو خودوروفسکی)، فارغ‌التحصیلی (کریستین مونجیو)، لالالند (دمی‌ین شزل)، سیه‌رانوادا (کریستی پویو) به همراه مرور‌ دیگر آثار شاخص سال را می‌توانید در این پرونده مفصل بخوانید. مجموعه مطالبی درباره سریال تاج،‌ برنده بهترین سریال درام مراسم گلدن گلوب امسال، به همراه معرفی بهترین‌ سریال‌ها و بهترین بازیگران سال را هم می‌توانید در همین بخش از مجله بخوانید.


در بخش سینمای مستند علاوه بر نقد و بررسی فیلم‌های اسکورپیو و بیتلز: هفته‌ای هشت روز و معرفی مستندهای کوتاه و بلند نامزد اسکار، چهره‌های برتر سینمای مستند در سال 95 معرفی شده‌اند. مرور افت و خیزهای سینمای مستند ایران در سال اخیر و معرفی مستندهای برگزیده سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر به قلم روبرت صافاریان هم از دیگر مطالب این بخش از مجله است.


در بخش نوستالژی می‌توانید خواننده خاطرات النور کاپولا از پشت‌صحنه ساخته‌شدن اینک آخرالزمان (فرانسیس فورد کاپولا) باشید. پرونده بازنگری فیلم قصاب (کلود شابرول) هم از دیگر مطالب این بخش از مجله است. در بخش پایان‌بندی هم سکانس پایانی فیلم حفره به کارگردانی ژاک بکر بررسی شده است.


تصویر روی جلد شماره جدید ماهنامه سینمایی «24» به مناسبت ویژه‌نامه نوروزی مجله به یک تصویرسازی از فرانسیس فورد کاپولا، وودی آلن، آکیرا کوروساوا، رابرت آلتمن و پیتر جکسون با حال و هوای ادبی اختصاص دارد. مطالب و یادداشت‌های این ویژه‌نامه نوروزی سینمایی – ادبی را محسن آزرم، فرنوش حبیب‌نژاد، معین فرخی، فیروزه گلسرخی، حبیبه جعفریان، یحیی نطنزی، مسعود سفلایی، نوید پورمحمدرضا، سیدجواد رسولی، آیدا احدیانی، تارا فرساد‌فر، روبرت صافاریان، محمد طلوعی، نسیبه فضل‌اللهی و مجید اسلامی نوشته‌اند.


شماره جدید ماهنامه سینمایی «24» در 296 صفحه و با قیمت 8 هزار تومان از کیوسک‌های مطبوعاتی سراسر کشور قابل تهیه است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب