عارف در پاسخ به آنا: مردم پاسخ تخریب کنندگان روحانی را می دهند
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، عارف در نشست خبری خود که عصر امروز_ 22 اسفند_ برگزار شد در پاسخ به خبرنگار آنا درباره تخریب های اخیر رئیس جمهوری گفت: ما همیشه در انتخابات با تخریب مواجه بودیم. و به این مساله عادت داریم اما مردم پاسخ تخریب روحانی را خواهند داد.
رئیس فراکسیون امید درباره کاندیدای پوششی به خبرنگار سیاسی آنا گفت: قطعا نمی توانیم هیچ فردی را از کاندیداتوری منع کنیم.
وی ادامه داد: در این باره دو نظریه متفاوت وجود دارد؛ عده ای می گویند به جز روحانی نباید شخص دیگری کاندیدا شود و عده ای دیگر معتقد به معرفی کاندیدا در کنار آقای روحانی اند اما در نهایت روز رای گیری یک نفر به عنوان کاندیدای جریان اصلاحات حاضر خواهد بود.
نماینده مجلس دهم ادامه داد:تاکنون در این باره تصمیم گیری نکرده ایم؛چون عجله ای نیست اما قبل از ثبت نام ها تصمیم گیری می کنیم.
عارف در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جریان اصلاحات در دهه ۹۰ یک رویکرد جدید را در نظر گرفت که بر اساس واقعیتها در آن سال شرایط کشور را در نظر گرفتهایم و با توجه به آن شرایط در انتخابات شرکت کردیم. راهبرد اصلی ما عقلانیت بود و در همین راستا کاندیدای اصلی ما به نفع روحانی کنار کشید که نتیجهاش یک امر ارزشمند بود.
این نماینده مجلس تصریح کرد: در روزهای بعد از ۲۴ خرداد سال ۱۳۹۲ استمرار این رویکرد را مدنظر قرار دادیم. مردم هم از این رویکرد جدید به خوبی استقبال کردند. در همان زمان، محدودیتهایی وجود داشت که رفع آن را هم در دستور کار قرار دادیم.
وی با اشاره به پیروزی لیست امید در انتخابات سال ۱۳۹۴، خاطرنشان کرد: گام دوم را در اسفند ۹۴ بهتر از گام اول برداشتیم. همچنین یکی از دستاوردهای مهم آن دوران ایجاد شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان بود که دستاوردی ارزشمند به حساب میآید؛ چرا که جبههای متشکل از دهها حزب و نخبه به یک وحدت قابل قبولی رسید.
عارف در ادامه گفت: استمرار رویکرد ما در گام سوم در انتخابات سال ۱۳۹۶ است. نقدهایی به شواری عالی وارد است که در چند جلسه آنها را آسیبشناسی کردیم. در نهایت دوباره شورای عالی سیاستگذاری برای سال دوم تشکیل شد.
رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان با اشاره به انتخاب حسن روحانی به عنوان کاندیدای اصلی جریان اصلاحات در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۹۶ تصریح کرد: بحثهای جدی در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری سال آینده انجام دادهایم. با تحلیل شرایط و تحلیل عملکرد دولت روحانی به این نتیجه رسیدیم که باید به طور طبیعی از ادامه فعالیت دولت یازدهم حمایت کنیم. در همین راستا هم طی دو ماه گذشته هیات رئیسه شورای عالی سیاست گذاری با شخص روحانی جلسهای داشت که بحثهای خوبی در آن جلسه صورت گرفت. از سوی دیگر هیات رئیسه جلسات متعدد دیگری نیز با نمایندگان رئیس جمهور داشتند.
وی افزود: در نهایت کمیته سه نفرهای از سوی شورای عالی سیاستگذاری مامور شد تا با نمایندگان روحانی بحث و گفتوگو کند تا نتیجهای حاصل شود.
عارف در همین راستا اظهار کرد: بحثها به خوبی جلو میرفت و هرچه بیشتر جلو میرفتیم، زمینه همکاری میان شورای عالی و نمایندگان روحانی بیشتر فراهم میشد.
وی تصریح کرد: در جلسه گذشته شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان، بحث کاندیدای مورد حمایت این شورا در انتخابات ریاستجمهوری آینده مطرح شد. چون هنوز ابهاماتی وجود داشت، تصمیم نهایی را به جلسه فوقالعاده امشب موکول کردیم. امشب همه اعضا حضور داشتند و نقطه نظرات خود را مطرح کردند. در نهایت از میان پیشنهادهای مختلفی که برای کاندیداها مطرح میشد، حسن روحانی به اتفاق آرای اعضای حاضر به عنوان کاندید نهایی مورد حمایت این شورا انتخاب شد.
عارف همچنین یادآور شد که فردا (دوشنبه) فراکسیون امید با رئیسجمهور دیدار خواهد داشت.
وی گفت: فردا بعد از ظهر نیز جلسه شورای اصلاحات استانها در تهران برگزار میشود تا روی عملیاتی شدن تصمیماتی که گرفته ایم به قطعیت برسیم.
این نماینده مجلس تصریح کرد که شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان تا زمان قانونی تبلیغات هیچ تبلیغاتی نخواهد کرد بلکه تنها برای بسترسازی فعالیتهایش تلاش میکند.
عارف درباره چگونگی فعالیت ستادهای انتخاباتی شورای عالی سیاستگذاری نیز گفت: ما در شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان برای انتخابات آینده دو وظیفه اصلی داریم. یکی بحث شوراهای شهر و روستا است که موضوعی بسیار مهم است و دیگری بحث انتخابات ریاستجمهوری دور دوازدهم است اما ستاد روحانی ماموریتش فقط انتخابات ریاستجمهوری است.
وی افزود: دو سناریو در مورد چگونگی فعالیت ستادها وجود دارد؛ شاید هر دو سناریو را دنبال کنیم. سناریو اول این است که در استانها یک ستاد داشته باشیم که ماموریت ریاست جمهوری را بر عهده داشته باشد و در ادامه یک ستاد دیگر برای شوراها فعال باشد. اغلب استانها غالبا به این سبک فعالیت خواهند کرد که در این ستادها هم اصلاحطلبان باشند و هم حامیان دولت حضور داشته باشند و در این طرح انحصار از ستاد اصلاحطلبان وجود ندارد. یعنی هر فرد و هر گروهی که میخواهد از روحانی حمایت کند، در این ستادها حضور داشته باشد.
وی افزود: سناریوی دوم این است که ستاد اصلی ما مشترکا برای ریاستجمهوری و شوراها فعالیت کند و حامیان روحانی هم ستاد مستقلی داشته باشند. هر دو این موضوعات را در دستور کار قرار دادهایم. تصمیمگیریها را به عهده خود استانها میگذاریم.
وی تصریح کرد: در تهران یک ستاد مرکزی برای تبلیغات کاندیداتوری حسن روحانی در انتخابات ریاستجمهوری فعالیت میکند که تصمیم گرفتهایم علاوه بر اعضای شورای سیاستگذاری، نمایندگان فراکسیون امید در آن حضور داشته باشند.
عارف همچنین در بخش دیگری از این نشست در ارتباط با فعالیت صدا و سیما در دوران انتخابات نیز گفت: عملکرد صدا و سیما در دوران مختلف انتخابات مشخص است. صدا و سیما حتی در انتخابات سال ۱۳۹۴ افراد به خصوصی را برای برنامههای خاص دعوت میکرد. توصیه ما این است که رسانه ملی به سمت ملی شدن برود و به خواست مردم توجه کند.
وی افزود: راهبرد ما نقد سازنده و مثبت است. خود ما هم در دولت بودهایم و با واقعیتها و مشکلات مواجهیم. همچنان تلاشمان این است که با نقد مثبت دولت را یاری کنیم.
رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در پایان خاطرنشان کرد که فردا شاخصههای کاندیدها شوراهای شهر و روستا از سوی شورای سیاستگذاری اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/