دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 شهريور 1395 - 13:11
معاون وزیر راه‌:

بندر خشک آپرین مرکز لجستیکی تهران

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه بندر خشک آپرین به عنوان مرکز لجستیکی در تهران ظرف 2 سال آینده راه‌اندازی خواهد شد، گفت: از این پس بار کشور هم در بخش صادرات و هم در حوزه واردات را می‌توانیم در آپرین جابه‌جا کنیم.
کد خبر : 118945

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، محسن پورسیدآقایی در مراسم امضای قرارداد سرمایه‌گذاری در بندر خشک آپرین که امروز در محل شرکت راه‌آهن برگزار شد، با بیان اینکه این شرکت از آغاز به کار دولت یازدهم به دنبال اجرای طرح‌های برروی زمین‌مانده از دولت‌های گذشته بود، افزود: سرانجام توانستیم طرحی را برای سرمایه‌گذاری طراحی کنیم تا براساس آن بخش‌خصوصی همانند سرمایه‌گذاری در بنادر دریایی برای سرمایه‌گذاری در بندر خشک آپرین وارد شود.


وی تصریح کرد: براساس این طرح زمین از سوی راه‌آهن واگذار می‌شود و سرمایه‌گذاری در تخلیه و بارگیری از سوی بخش‌خصوصی انجام می‌شود.


مدیرعامل شرکت راه‌آهن با بیان اینکه خوشبختانه شرکت ترنس‌اینورس به عنوان برنده این سرمایه‌گذاری از جمله شرکت‌های شناخته‌شده در عرصه جهانی است که بیش از 110 شرکت زیرمجموعه دارد و تماما حرفه و تخصص‌شان در بخش حمل‌ونقل است.


پورسیدآقایی اعلام آمادگی شرکت‌های خارجی برای سرمایه‌گذاری در ایران را از فواید برجام برشمرد و اضافه کرد: ضمانت‌نامه‌های سرمایه‌گذاری به یمن برجام آماده شد.


وی درباره مدت‌زمان راه‌اندازی بندر خشک آپرین نیز گفت: این بندر براساس قرارداد به امضا رسیده ظرف دو سال آینده راه‌اندازی می‌شود که با این اتفاق مهم شاهد رونق قابل‌توجهی در حمل‌ونقل تهران خواهیم بود.


به گفته وی، با راه‌اندازی بندر خشک آپرین بخش مهمی از کالاهای وارد شده به بندرعباس به تهران می‌آیند که در این مسیر بخش حمل‌ونقل و صنایع اطراف پایتخت رونق می‌گیرند.


پورسیدآقایی با تاکید بر اینکه تهران نبض اقتصاد کشور است و بزرگترین شرکت‌ها در این شهرستان و اطراف آن قرار دارد، عنوان کرد: بر این اساس، حضور یک شرکت حمل‌ونقل ریلی که بتواند بار را مستقیما از کشتی به پایتخت بیاورد، ضروری است که راه‌اندازی بندر خشک آپرین این مهم را محقق می‌کند.


معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: کانتینرها از داخل کشتی بدون انتقال به محوطه انباری در بندر از کنار کشتی به یارد ریلی و ترمینال ریلی در بندرعباس منتقل می‌شود تا بدون عملیات ترخیص این کانتینرها به تهران برسد.


وی مدت زمان حمل کانتینرها از بندرعباس به تهران را از طریق بندرخشک آپرین کمتر از 60 ساعت عنوان کرد و گفت: آمادگی داریم تا 7هزار کانتینر که وارد بندر می‌شود را به تهران بیاوریم.


پورسیدآقایی همچنین از برنامه‌ریزی راه‌آهن برای به‌کارگیری واگن‌های کانتینری دو طبقه ظرف دو سال آینده و تا زمان راه‌اندازی بندر آپرین خبر داد و تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم ظرف دو سال آینده قطارهای کانتینری دوطبقه را راه‌اندازی کنیم تا ظرفیت حمل کانتینر در شبکه افزایش یابد.


وی تاکید کرد: چندی پیش قرارداد سرمایه‌گذاری خارجی 12 میلیون یورو برای کترینگ ریلی به امضا رسید و اکنون نیز قرارداد سرمایه‌گذاری 30 میلیون دلار برای راه‌اندازی بندر آپرین در تهران منعقد شد که پس از این دو به دنبال جذب سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی قطارهای ریلی دوطبقه در بخش بار هستیم تا شاهد رشد سرمایه‌گذاری خارجی در این بخش باشیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب