اسراف؛ عادت روزمرۀ عصر معاصر
هرچقدر هم حواستان را جمع کنید، باز هم این اتفاقها میافتد: نان خشک میشود، میوههای داخل یخچال کپک میزنند، غذای باقیمانده از ناهار یا شام بلااستفاده میماند یا تاریخ انقضای شیر و ماست میگذرد. تحقیقات نشان میدهد هر خانوار در جهان، بهطور متوسط سالانه ۷۴ کیلوگرم غذا دور میریزد. اما این فقط آغاز ماجراست. میزان اتلاف مواد غذایی در زنجیرۀ تأمین و توزیع بهمراتب بیشتر است و این معضل تقریباً در همۀ جوامع امروزی وجود دارد. برنامۀ محیطزیست سازمان ملل متحد برآورد کرده است که ۱۷ درصد از مواد غذایی تولیدشده در جهان اسراف میشود و تقریباً به همین میزان نیز تلف میگردد؛ یعنی نزدیک به یکسوم غذای تولیدشده در جهان هرگز مصرف نمیشود.
برای شنیدن اپیزودهای بیشتر، می توانید آناکست را در شنوتو، کستباکس و اسپاتیفای هم دنبال کنید
عوامل تولید:
نویسنده و گوینده: محمد وحیدی
تدوین: نعیمه کرابی
انتهای پیام/