لزوم اطلاعرسانی فعالیت پارکهای علم و فناوری جهت آگاهی مردم
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، سی و چهارمین نشست پارکهای علم و فناوری سراسر کشور با حضور مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری و مهدی کشمیری، قائممقام معاون پژوهش و فناوری در امور فناوری و مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محل پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان برگزار شد.
در این نشست برومند با اشاره به زیباییهای استان پهناور سیستان و بلوچستان و جاذبههای آن، اظهار داشت: این استان موقعیتهای بسیار خوبی برای فعالیت و کار دارد و پیدا کردن این موقعیتها در استان نیازمند یک نوع نگرش خاصی است، و اگر افراد این نگرش را داشته باشند خواهند دید که خاک این محل از طلاست.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: با گذشت زمان دوستان و همکاران ما در دیگر سازمانهای دولت به این نتیجه میرسند که پارکهای علم و فناوری از اهمیت خیلی بالایی برخوردارند و توسعه اشتغال از همین طریق امکانپذیر است.
وی با اشاره به فضای اقتصادی و تهاجم صورتگرفته در این حوزه افزود: بخشهایی که میتواند ما را از فشار خارج کند، فعالیت پارکهای علم و فناوری و شرکتهای کوچک و متوسطی است که در این پارکها شکل میگیرند، بنابراین اهمیت فعالیتی که همکاران در پارکهای علم و فناوری انجام میدهند بیشازپیش بر همه آشکار است.
برومند با اشاره به اهمیت برگزاری این نشستها، تصریح کرد: اگر جایی وجود دارد که نیازمند پشتیبانی است، خروجی این نوع جلسات و این نوع گردهماییهاست که نتایج حاصل از آن در هر منطقه میتواند مسئولان منطقه را هم به حرکت و واکنش وادارد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: ما بهشدت نیازمند این هستیم که از هر پارک علم و فناوری یک طرح جدید، موضوع جدید، نگاه جدید بیرون بیاید که موجب شود تعداد شرکتها در قالب مجموعههای فناوری پارک افزایش پیدا کند و از طرف دیگر بهشدت اعتقاد داریم که کیفیت واحدهایی که وارد پارکها میشوند، باید بهبود پیدا کند.
برومند با اشاره به اهمیت دیده شدن پارکهای علم و فناوری، عنوان داشت: باید به دنبال روشهایی باشیم که فعالیتهایی که در پارکها صورت میگیرد، بیشتر دیده شود و مردم و مسئولان از آن بیشتر آگاه شوند.
در ادامه سی و چهارمین نشست رؤسای پارکهای علم و فناوری سراسر کشور، کشمیری، اظهار داشت: اصلیترین دلیلی که این جلسه را در پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان برگزار کردیم این بود که در واقع نگاهی به مدل دیگری از ایجاد پارک در کشور داشته باشیم.
وی افزود: به نظر میرسد حوزه پارکهای علم و فناوری آرام آرام مورد استقبال مسئولان اجرایی در سطح منطقهای و ملی قرار گرفته است.
در این نشست دو روزه گزارش کار دفتر برنامهریزی امور فناوری و هماهنگیها جهت برگزاری هفته پژوهش مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین بازدیدی از مجتمع فناوری پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان و دستاوردهای آن صورت گرفت که شامل مرکز نوآوری صنایع خلاق، مجموعه شتاب صنایع خلاق، مرکز تحقیق و نوآوری هنر، مرکز فنآموز و خلاقیت دانشآموزی، کانونهای توسعه، مرکز انیمیشن و تولید محتوا، استودیوی تخصصی صدا، خوشه کسبوکار IT، مرکز خدمات کسبوکار، آزمایشگاه اینترنت اشیاء، آزمایشگاه کشت بافت و همچنین شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری و مرکز رشد انجام شد.
از مجتمع شتابدهی کسبوکارهای نوپای پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان نیز بازدید شد و سه شتابدهنده مستقر در آن به ارائه دستاوردهای خود پرداختند.
همچنین خدمات و محصولات سه شرکت دانشبنیان برای استفاده در پارکهای علم و فناوری ارائه شد و شرکت «بوم رنگ» خدمات خود در حوزه واسطهگری فناوری، شرکت «نقشه راه و کسبوکار ایرانیان» سامانه خدمات مشاورهای تخصصی و شرکت «سنجش و دانش آیریک» نرمافزار ارزیابی شرکتهای مستقر در پارکها و مراکز رشد را معرفی کردند.
در روز دوم این نشست نیز گزارشی از «برنامههای آموزشی و توانمندسازی» پارکهای علم و فناوری ارائه شد و گزارش پیشبرد «بودجهریزی مبتنی بر عملکرد» مورد بررسی قرار گرفت و نیازهای نرمافزاری مربوطه و نرمافزار «دریک» معرفی شد.
انتهای پیام/4021/پ
انتهای پیام/