دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دانش بنیان ها و صنوف
تعداد اخبار:۱۲

دانش بنیان ها و صنوف

دانش‌بنیان، اشتغال آفرین، این موضوع در سال جاری مورد توجه فعالان حوزه کسب‌وکار و مسوولان قرار گرفته است اگرچه به نظر می‌رسد در تعریف دانش‌بنیان بودن شرکت‌ها و کسب‌و‌کارها باید اصلاحاتی نیز انجام شود. این در حالی است که باید به اصناف به عنوان طلایه‌داران جبهه اقتصادی کشور که حدود ۵۰ درصد از اشتغال کشور را در اختیار دارند، توجه ویژه‌ای شود تا واحدهای صنفی از ساختار سنتی خود فاصله بگیرند و به سمت هوشمندسازی و حرکت در جهت فناوری گام بردارند
افزایش کیفیت لوازم‌التحریر با مدیریت نوآوری در تولید
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۲۸)؛

افزایش کیفیت لوازم‌التحریر با مدیریت نوآوری در تولید

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌التحریر و نوشت‌افزار گفت: ورود شرکت‌های دانش‌بنیان و مدیریت نوآوری به صنعت تولید لوازم‌التحریر و نوشت‌افزار علاوه بر افزایش کیفیت می‌تواند به تسریع فرایند تأمین مواد اولیه موردنیاز این صنعت کمک کند.
شرکت‌‌های فناورانه پیشگام در تولید مواد اولیه صنایع پلیمری
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۶)؛

شرکت‌‌های فناورانه پیشگام در تولید مواد اولیه صنایع پلیمری

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین گفت: در حال حاضر یکی مهم‌ترین مشکلات این صنف، تأمین مواد اولیه است. ورود دانش‌بنیان‌ها به تأمین مواد اولیه می‌تواند نقش مؤثری در حمایت از ارتقاء تولید و توسعه صادرات محصول نهایی را ایفاء کند.
ورود فناوری جدید به چرخه تولید نان‌های حجیم با‌کیفیت
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۹)؛

ورود فناوری جدید به چرخه تولید نان‌های حجیم با‌کیفیت

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان نان‌های حجیم گفت: استفاده از فناوری‌های جدید در تولید نان‌های فانتزی می‌تواند کیفیت این نان‌ها را افزایش دهد.
تجهیز صنعت فرآوری محصولات گوشتی به علم روز
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۱۱)؛

تجهیز صنعت فرآوری محصولات گوشتی به علم روز

رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر) گفت: حفظ امنیت و بهداشت موادغذایی از ضرورت‌های چرخه زنجیره تولید محصولات است که بخش صنعت فرآوری محصولات گوشتی نیاز به مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای تحقق اهداف دارد.
ظرفیت‌سازی فناورانه در تولید محصولات شیرینی و شکلات
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۱۲)؛

ظرفیت‌سازی فناورانه در تولید محصولات شیرینی و شکلات

دبیر انجمن شیرینی و شکلات گفت: صنعت شیرینی و شکلات همواره با علم روز دنیا در حرکت بوده و با تنوع در سبد مصرفی به دلیل افزایش سلیقه مشتریان، محصولات این صنعت در بازار رقابت‌پذیر است.
فصل جدید از نظام نوآوری فناورانه در واحدهای تولیدی
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۱۶)؛

فصل جدید از نظام نوآوری فناورانه در واحدهای تولیدی

رئیس اتحادیه قنادان گفت: استفاده از تکنولوژی و فناوری‌های جدید در صنعت تولید شیرینی موجب شده کیفیت محصولات با توجه به نیاز بازار افزایش و تا بخشی از هزینه‌های تولید کاهش پیدا کند.
تولید محصولات فناورانه در مسیر صنایع مرتبط با خودروسازان
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۱۳)؛

تولید محصولات فناورانه در مسیر صنایع مرتبط با خودروسازان

رئیس اتحادیه آهنگران و صنعتگران خودرو گفت: رفع نیاز ۱۰۰ درصدی صنوف وابسته به اتحادیه در خصوص استفاده از تکنولوژی و دانش فنی روز دنیا با افزایش مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان محقق خواهد شد.
نقش گسترده فناوری در بازار خدمات خودرویی
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۱۷)؛

نقش گسترده فناوری در بازار خدمات خودرویی

یک مسئول صنفی اظهار کرد: امروزه با توجه به نیاز متقاضیان در بازار، خدمات‌دهی در تعمیر و اتوسرویس با تجهیزات جدید و علم روز انجام می‌شود؛ اما انتظار می‌رود که هزینه‌ها به دلیل افزایش تقاضا و با ورود فناوری‌های جدید کاهش یابد.
انبارداری هوشمند با استفاده از دانش فنی متخصصان ایرانی
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۱۴)؛

انبارداری هوشمند با استفاده از دانش فنی متخصصان ایرانی

رئیس اتحادیه دارندگان انبار کالا‌های تجاری و بازرگانی با بیان اینکه مکانیزه‌ کردن انبارها موضوع مهمی در توسعه اقتصاد و شرایط توزیع کالا در بازا‌رهای داخل و صادرات است، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی با ورود به این بخش توانسته‌اند انبا‌رداری ما را در حد مدرن تجهیز کنند.
افزایش سهم شرکت‌های داخلی از تأمین تکنولوژی صنایع
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۱۵)؛

افزایش سهم شرکت‌های داخلی از تأمین تکنولوژی صنایع

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترونیکی و حفاظتی گفت: باید فعالیت این صنف و صنایع وابسته آن با مشارکت بیشتر متخصصان در راستای تحقق اهداف توسعه فناوری باشد، تا این رسته شغلی توان رقابت در بازار را از دست ندهد.
۱