![دانش بنیان ها و صنوف](/files/fa/documents/22_203.jpg)
تعداد اخبار:۱۲
دانش بنیان ها و صنوف
![افزایش کیفیت لوازمالتحریر با مدیریت نوآوری در تولید](/files/fa/news/1402/4/24/284434_615.jpg)
بررسی ظرفیت دانشبنیانها در صنوف کشور (۲۸)؛
افزایش کیفیت لوازمالتحریر با مدیریت نوآوری در تولید
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازمالتحریر و نوشتافزار گفت: ورود شرکتهای دانشبنیان و مدیریت نوآوری به صنعت تولید لوازمالتحریر و نوشتافزار علاوه بر افزایش کیفیت میتواند به تسریع فرایند تأمین مواد اولیه موردنیاز این صنعت کمک کند.
![شرکتهای فناورانه پیشگام در تولید مواد اولیه صنایع پلیمری](/files/fa/news/1402/4/22/282747_905.jpg)
بررسی ظرفیت دانشبنیانها در صنوف کشور (۶)؛
شرکتهای فناورانه پیشگام در تولید مواد اولیه صنایع پلیمری
رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین گفت: در حال حاضر یکی مهمترین مشکلات این صنف، تأمین مواد اولیه است. ورود دانشبنیانها به تأمین مواد اولیه میتواند نقش مؤثری در حمایت از ارتقاء تولید و توسعه صادرات محصول نهایی را ایفاء کند.
![ورود فناوری جدید به چرخه تولید نانهای حجیم باکیفیت](/files/fa/news/1402/4/24/284197_208.jpg)
بررسی ظرفیت دانشبنیانها در صنوف کشور (۹)؛
ورود فناوری جدید به چرخه تولید نانهای حجیم باکیفیت
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان نانهای حجیم گفت: استفاده از فناوریهای جدید در تولید نانهای فانتزی میتواند کیفیت این نانها را افزایش دهد.
![تجهیز صنعت فرآوری محصولات گوشتی به علم روز](/files/fa/news/1402/4/28/287730_170.jpg)
بررسی ظرفیت دانشبنیانها در صنوف کشور (۱۱)؛
تجهیز صنعت فرآوری محصولات گوشتی به علم روز
رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر) گفت: حفظ امنیت و بهداشت موادغذایی از ضرورتهای چرخه زنجیره تولید محصولات است که بخش صنعت فرآوری محصولات گوشتی نیاز به مشارکت شرکتهای دانشبنیان در راستای تحقق اهداف دارد.
![ظرفیتسازی فناورانه در تولید محصولات شیرینی و شکلات](/files/fa/news/1402/4/31/289576_458.jpg)
بررسی ظرفیت دانشبنیانها در صنوف کشور (۱۲)؛
ظرفیتسازی فناورانه در تولید محصولات شیرینی و شکلات
دبیر انجمن شیرینی و شکلات گفت: صنعت شیرینی و شکلات همواره با علم روز دنیا در حرکت بوده و با تنوع در سبد مصرفی به دلیل افزایش سلیقه مشتریان، محصولات این صنعت در بازار رقابتپذیر است.
![فصل جدید از نظام نوآوری فناورانه در واحدهای تولیدی](/files/fa/news/1402/5/4/293094_993.jpg)
بررسی ظرفیت دانشبنیانها در صنوف کشور (۱۶)؛
فصل جدید از نظام نوآوری فناورانه در واحدهای تولیدی
رئیس اتحادیه قنادان گفت: استفاده از تکنولوژی و فناوریهای جدید در صنعت تولید شیرینی موجب شده کیفیت محصولات با توجه به نیاز بازار افزایش و تا بخشی از هزینههای تولید کاهش پیدا کند.
![تولید محصولات فناورانه در مسیر صنایع مرتبط با خودروسازان](/files/fa/news/1402/5/2/291050_798.jpg)
بررسی ظرفیت دانشبنیانها در صنوف کشور (۱۳)؛
تولید محصولات فناورانه در مسیر صنایع مرتبط با خودروسازان
رئیس اتحادیه آهنگران و صنعتگران خودرو گفت: رفع نیاز ۱۰۰ درصدی صنوف وابسته به اتحادیه در خصوص استفاده از تکنولوژی و دانش فنی روز دنیا با افزایش مشارکت شرکتهای دانشبنیان محقق خواهد شد.
![نقش گسترده فناوری در بازار خدمات خودرویی](/files/fa/news/1402/5/4/293390_474.jpg)
بررسی ظرفیت دانشبنیانها در صنوف کشور (۱۷)؛
نقش گسترده فناوری در بازار خدمات خودرویی
یک مسئول صنفی اظهار کرد: امروزه با توجه به نیاز متقاضیان در بازار، خدماتدهی در تعمیر و اتوسرویس با تجهیزات جدید و علم روز انجام میشود؛ اما انتظار میرود که هزینهها به دلیل افزایش تقاضا و با ورود فناوریهای جدید کاهش یابد.
![انبارداری هوشمند با استفاده از دانش فنی متخصصان ایرانی](/files/fa/news/1402/5/4/292904_869.jpg)
بررسی ظرفیت دانشبنیانها در صنوف کشور (۱۴)؛
انبارداری هوشمند با استفاده از دانش فنی متخصصان ایرانی
رئیس اتحادیه دارندگان انبار کالاهای تجاری و بازرگانی با بیان اینکه مکانیزه کردن انبارها موضوع مهمی در توسعه اقتصاد و شرایط توزیع کالا در بازارهای داخل و صادرات است، گفت: شرکتهای دانشبنیان داخلی با ورود به این بخش توانستهاند انبارداری ما را در حد مدرن تجهیز کنند.
![افزایش سهم شرکتهای داخلی از تأمین تکنولوژی صنایع](/files/fa/news/1402/5/4/293230_603.jpg)
بررسی ظرفیت دانشبنیانها در صنوف کشور (۱۵)؛
افزایش سهم شرکتهای داخلی از تأمین تکنولوژی صنایع
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترونیکی و حفاظتی گفت: باید فعالیت این صنف و صنایع وابسته آن با مشارکت بیشتر متخصصان در راستای تحقق اهداف توسعه فناوری باشد، تا این رسته شغلی توان رقابت در بازار را از دست ندهد.