۰۶/ ارديبهشت /۱۴۰۴

تقاطع‌ها چقدر در مصرف روزانه سوخت صرفه جویی دارند؟

تقاطع‌ها چقدر در مصرف روزانه سوخت صرفه جویی دارند؟
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: ۱۲ و نیم میلیون لیتر روزانه مصرف سوخت تهران است و با احداث این ۹۸ تقاطع یک میلیون لیتر کاهش مصرف خواهیم داشت،

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نشست عباس شعبانی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران صبح امروز -دوشنبه ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۴- برگزار شد.

وی در این نشست با بیان اینکه ۱۲ و نیم میلیون لیتر روزانه مصرف سوخت تهران است و با احداث این ۹۸ تقاطع یک میلیون لیتر کاهش مصرف خواهیم داشت، آمار را قابل توجه دانست و درباره افتتاح پروژه ها گفت: پروژه ها شامل تقاطع جنت آباد-آبشناسان، یادگار امام،میدان فتح، فاز دوم بروجردی و شوشتری، خانه شهر و… است. به طوری که برای پروژه یادگار امام منتظر رفع معارض لوله آب و قطعی آب از سوی اداره آب هستیم.

وی ادامه داد: بعد از قطعی آب از سوی اداره آب که وعده آن برای دو هفته آینده داده شده، ۴۵  روز کار عمرانی داریم و اواخر تیر میدان فتح را بازگشایی می‌کنیم و دسترسی ها برای شهروندان آسان خواهد شد.

این مقام مسئول در بخش دیگر با اشاره به پروژه‌ میدان سبلان از آسفالت این منطقه خبرداد و گفت: در آستانه افتتاح و بازگشایی این نقطه هستیم. در میدان سپاه برای حذف چراغ خواجه مسیر به سمت صیاد شمال ۶ الی ۷ ماه زمان لازم داریم. به دنبال این اتفاق ترافیک کاهش پیدا خواهد کرد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: ۱۰ نقطه برای رفع گلوگاه ترافیکی در اولیت ما هستند. از غرب به شرق همت بعد از چمران سر گاندی گلوگاه بزرگی است برای رفع آن کندرو را از چمران مستقل می کنیم و یک عرشه هم در این نقطه احداث می کنیم.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

وی ادامه داد: در همت شرق به غرب هم به پل مدرس که می‌رسیم گلوگاه ترافیکی بزرگی است. اگر یک دور برگردان و حرکت چرخشی برایش در نظر بگیریم دیگر این اتفاق برایش نمی افتد. از ۱۵ اردیبهشت زمان تحریر این طرح این ۱۰ گلوگاه مشخص خواهد شد.

شعبانی گفت: تاکنون حدود ۳۸ تقاطع افتتاح کردیم. ۷۸۴ کیلومتر مسیر تردد در پایتخت اضافه است که با احداث مابقی تقاطع ها این عدد به ۵۷ کیلومتر کاهش پیدا می‌کند. ارزش ریالی صرفه جویی بنزین در این حوزه حدود یک میلیون دلار است.

معاون شهردار تهران با اشاره به افتتاح ۴۰۰ کیلومتر مسیر طی ۴ سال، گفت: تا پایان امسال تعداد تقاطع های افتتاح شده به ۶۰ عدد می‌رسد. فاز اول پروژه شوشتری نیمه اول امسال احداث می‌شود ولی برای فاز دو هنوز زمین در اختیار ما قرار نگرفته است. جلساتی در حال برگزاری با محیط زیست است. فاز دو پروژه بروجردی معارض تاسیساتی دارد ولی به احتمال زیاد نیمه اول سال افتتاح خواهد شد.

به گفته وی؛ چون امسال به نوعی سال نتیجه گیری پروژه های عمرانی است تلاش می کنیم پروژه ها را به سرانجام برسانیم؛ تقریبا حدود ۴۰ پروژه عمرانی باید تقدیم مردم بشود اعم از بزرگراه، آزاد راه و تقاطعات و …در زمینه نگهداشت عمرانی شهر هم با همین تلاش در حوزه آسفالت و معابر همین را اجرا می‌کنیم؛ این ۴۰ پروژه بودجه هایش در برنامه ۱۴۰۴ شهرداری دیده و مصوب شده و از نظر منابع مشکلی نداریم. عمده اینها دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد هستند و باید افتتاح بشوند.

معاون شهردار تهران گفت: پروژه شوشتری دو قطعه دارد. قطعه اول ۹/۲ کیلومتر است که در نیمه اول سال به بهره برداری می رسد؛ فاز دوم آن چون معارضین ملکی دارد. اگر زمین تحویل ما شد قطعه دو هم بهره برداری می شود که به امسال نمی رسد. در شرق تهران بزرگراه بسیج را داریم که عملا به عنوان رینگ شرقی تهران ایفای نقش می کند که گنجایش این تردد را ندارد؛ حلقه کمکی دیگری در شرق تهران باید نقش بیرون شهری را ایفا کند که آزاد راه شوشتری این نقش را ایفا می کند که در شرق ۵ و نیم درصد و کل پایتخت یک و نیم درصد بار ترافیکی را کم‌ می‌کند.

وی در پایان گفت: شهردار تهران به منظور از سرگیری فاز دو پروژه شوشتری نامه‌ای به محیط زیست ارسال کرده که مطالعات قطعه دو شوشتری انجام شود تا این رینگ شرقی کامل بشود.

انتهای پیام/

ارسال نظر