دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حسین علیزاده در مراسم تشییع:

چرا مردم باید از BBC بشنوند فریدون شهبازیان که بود؟

چرا مردم باید از BBC بشنوند فریدون شهبازیان که بود؟
حسین علیزاده پیشکسوت موسیقی سنتی ایرانی گفت: چرا در رادیو و تلویزیون و در سطح شهرهای ما از فریدون شهبازیان هیچ خبری نیست؛آیا مردم آیا باید از BBC بشنوند که شهبازیان چه کسی بود؟
کد خبر : 952247

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حسین علیزاده چهره نامدار موسیقی سنتی و ایرانی صبح امروز بیست و چهارم دی ماه در مراسم تشییع زنده‌یاد فریدون شهبازیان هنرمند برجسته موسیقی ایرانی در صحبت‌هایی گفت: می‌خواستم به خانواده استاد شهبازیان تسلیت  بگویم اما به نظرم همه ایران خانواده فریدون شهبازیان هستند ، من از نوجوانی افتخار اشنایی با او را داشتم؛ برایم مثل یک برادر بزرگتر بود. از من دعوت کرد قطعه‌ای را در رادیو اجرا کنم. برای اولین بار استودیو رادیو رفتم و با رهبری او قطعه‌ای را با ارکستر ضبط کردم، زمانی که برای اولین بار او را دیدم جذبه کارش با این‌که سنی کمتر از اعضای ارکستر داشت ناخواسته باعث می‌شد همه رهبری‌اش را به جان بخرند و آن قطعه ضبطش برای من بسیار آسان شد.

وی در ادامه افزود: من در مقاطع مختلف سال‌های نه چندان دور با فریدون برخورد داشتم،‌ از او انرژی گرفتم و او پشتم محکم می‌ایستاد.کاش در تخیلمان بیاوریم که فریدون الان با ما درباره رنج‌هایش سخن می‌گفت ، این رنج ، رنج شخصی نیست رنج من و فریدون و استاد گنجه‌ای و کامکار نیست،‌رنج ملت ایران است. این رنج است الان ما باید جلوی آقای ابطحی درباره خوب بودن هنر و موسیقی صحبت کنیم و در برابر وزیر فرهنگ از هنر بگوییم، دیگر دیگر است نیم قرن گذشته!

علیزاده اظهار داشت: رفتن هنرمندانی چون شهبازیان زخمی بر پیکر موسیقی و هنر ایران است، ما هیچوقت در تاریخ ندیدیم که هنرمندان متعلق به حکومت باشند، هنرمند متعلق به مردم است و اعتبارش را از مردم می‌گیرد. شهبازیان به خاطر  دلسوزی برای موسیقی و مردم  گاهی در مراکزی مشغول به کار  شد که خیلی باب میلش نبود اما آیا پای حرف او نشستیم؟ 

وی اظهار داشت: من آدم مثبتی  در زندگی هستم و احساس خوشبختی می‌کنم که در کشوری زندگی می‌کنم که دوستش دارم، ولی تعارف نداشته باشیم مسئله این است که بعد از انقلاب، برخی از کسانی که  رگ و ریشه فرهنگ را به دست گرفتند، ارج و قرب لزم را به آن ندادند، یکی یکی هنرمندان اصیلمان را از دست دادیم، چرا الان در رادیو و تلویزیون حرفی از یک هنرمند مثل شهبازیان نیست،‌ مردم باید از bbc بشنوند که شهبازیان چه کسی بود؟ حال در برخی جاها ظاهرسازی‌هایی می‌شود، اما واقعاً خبر از درگذشت این هنرمند در شهر هست؟ اگر جای او  شخصی با منصب دولتی فوت کرده بود ایا برایش عزای عمومی اعلام نمی‌کردند؟

علیزاده تأکید کرد: ما به عزای عمومی معتقد نیستیم. با تصور شهبازیان‌ها و هنر و فرهنگ ایران شادی می‌کنیم ما عزاداری نمی‌کنیم، الان عزاداری منتی است که سر افراد گذاشته می شود. به نظرم هنرمندانی که واقعاً در دنیای هنر تلاش کردند، همیشه مردمی هستند و من از طرف خودم و هنرمندان واقعی مملکت و دوست عزیزم که اینجا آرمیده، از ملت ایران تشکر می‌کنم که زندگی و خاطراتشان را با آثار هنرمندان گره زدند و همینطور هنرمندان که آثارشان را ا زشوق مردم به وجود می‌آورند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب