جشنواره حضرت علی اکبر(ع)؛ بالابردن مشعل هدایت با معرفی خاندان اهل بیت
به گزارش خبرنگار آنا، آیت الله سیدمحمدرضا مدرسی یزدی عضو فقهای شورای نگهبان قانون اساسی در دیدار محمدرضا دهقانی اشکذری و غلامعلی مدیح رئیس و دبیر تخصصی جشنواره بین المللی شعر و مدیحه سرایی حضرت علی اکبر(ع) از سری برنامههای چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اظهار کرد: وظیفه ما تعظیم و بزرگداشت شهدای انقلاب اسلامی، بزرگان و کسانی که دین و آخرت مردم را آباد کردند، بوده؛ عقل انسان این عمل را میپسندد و در قرآن و روایت اسلامی تاکید شده است.
وی ادامه داد: در رأس آن دانشمندان و کسانی که از لحاظ فکر و اندیشه اسلامی دارای موقعیت بالایی هستند که قرآن میفرماید؛ یرفع اللَه الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجات؛ خداوند کسانی را که از شما ایمان آوردهاند و کسانی را که علم به آنها داده شد درجاتی برانگیزد و هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَالَّذِینَ لَا یَعْلَمُونَ؛ بگو: آیا کسانی که میدانند و کسانی که نمیدانند برابرند؟
عضو فقهای شورای نگهبان قانون اساسی تبیین کرد: این مطلب بیانگر این است که فطرت انسانی میداند آگاه و غیرآگاه برابر نیست. هرگاه دانش با تقوا همراه باشد، فضلیت را به همراه دارد. در رأس انقلاب اسلامی عمدتا، دانشمندان و مجاهدان بودند. در روایتی از حضرت محمد (ص) عنوان شد: افضل الله الناس انفعهم؛ بهترین مردم کسانی هستند که برای مردم مفیدترند و این مفید بودن در زمینههای علمی، صنعت و تجارت را شامل است.
مدرسی مفاخر را برترین افراد در نبض سعادت جامعه دانست و عنوان کرد: آنها قطب نمای مردم برای رسیدن به مقصدند و جامعه از طریق آنها به سعادت میرسد.
وی تلاش دشمنان را برای گیج کردن افکار جامعه در عصر حاضر برشمرد و گفت: دشمن از علوم مختلف مانند؛ جامعه شناسی، روانشناسی، تاریخ و علوم شناختی برای پوشاندن حقیقت و نور هدایت بهره میگیرد.
تلاش برای روشنگری نسل حاضر کافی نیست
عضو فقهای شورای نگهبان تلاش برای روشنگری نسل حاضر را ناکافی دانست و بیان کرد: دشمن با بهرهگیری از همه علوم با همه امکانات برای رسیدن به هدف تلاش میکند و ما از آنان عقب هستیم، ما نه تنها باید تلاشهای آنها را خنثی کرده؛ بلکه به طرف جلو حرکت کنیم.
مدرسی ادامه داد: معرفی شخصیتهایی که پرچم هدایت و الگوی کامل برای بشر بودهاند یکی از فعالیتهای اساسی بنیادی بوده و این در حالی است که دشمن تلاش دارد، نور هدایت را بپوشاند تا کمترین نور از این الگوها صادر شود.
وی با اشاره به نمونههای تاریخی در تغییر افکار عمومی تشریح کرد: در زمان یکی از خلفای عباسی منشوری تهیه شد که کسی حق ندارد در بالای منبر فضایل معاویه را بگوید، این در حالی بود که بیش از ۱۰۰ سال از منقرض شدن حکومت بنی امیه گذشته بود؛ اما سقاها هنگام آب دادن به مردم رحم الله معاویه را زمزمه میکردند. این معاویه با این مصیبت و خونهای به ناحقی که ریخته بود، در مقابل حضرت علی؛ مجسمه تقوا و عدالت از او، این چنین یاد میکردند و نهایتا نگذاشتن نامهای منتشر شود.
مدرسی فعالیت گروههای تکفیری در سوریه را در راستای تغییر افکار عمومی و نشان دادن جلادان تاریخ به عنوان مفاخر برشمرد و مطرح کرد: سرکرده گروههای تکفیری در سوریه اعلام کرد، میخواهیم مجد بنی امیه را برگردانیم.
وی گریزی به جشنواره بینالملل و مدیحه سرای حضرت علی اکبر علیه السلام زد و توضیح داد: یکی از آثار چنین جشنوارهها، بالابردن مشعل هدایت از طریق معرفی کردن خاندان اهل بیت است، هرچه این مشعل برافراشتهتر شود، افراد بیشتری از آن بهره گرفته و هدایت میشوند و این هدف هدایت که مرضی امام زمان علیه السلام است محقق خواهد شد.
به گزارش آنا، چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به میزبانی ۶۲ واحد استانی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برگزار میشود و علاقهمندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی emamat.iau.ir/fa مراجعه کنند.
انتهای پیام/