مدیریت جدید دانشگاه آزاد واژه "فراجناحی" را در عمل برای تشکلهای دانشجویی معنا کرد
سعید گیتی آرا در گفتوگو با آنا گفت: نگریستن به تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد با عینک فراجناحی میتواند سوغات روی کار آمدن دولتی باشد که اعتدال را سرلوحه عملکردهای خود قرار داده است.
وی افزود: شاید هیچکس فکر نمیکرد پس از کش و قوسهای فراوان در فضای سیاسی کشور، روشی در مدیریت اجرایی کشور حاکم شود که فارغ از نگاه به تفکر سیاسی افراد، به شایستگی و توانمندی آنان در حوزههای مختلف توجه کند. در دانشگاه آزاد نیز با تغییرات محسوسی روبه رو هستیم. و از همه مهمتر با یک نگاه دانش محور و آکادمیکی مواجه میشویم که نشان گر همان روشی است که میبایست در یک فضای علمی و مهمی همچون دانشگاه در پیش گرفته شود.
گیتی آرا اظهار کرد: تشکلهای دانشجویی که پیش از این به عنوان یک چالش تلقی میشدند با نگاه فراجناحی مسوولان دانشگاه آزاد به فرصتی برای رشد اندیشه و آرمان دانشجویی بدل شدند. بنابر توصیههای مقام معظم رهبری و درایت مدیران این بخش، بیش از آنکه به سیاست بازی و سلیقههای جناحی در تشکلها پرداخته شود به آموزش سالم کار در حوزه تشکلهای دانشجویی توجه میشود.
وی تاکید کرد: امروز اعضای یک تشکل سیاسی درون دانشگاه میتوانند به خوبی آن مواردی را که سبب بروز آسیب برای تشکلشان میشود شناسایی کنند و مانع از سوءاستفاده جریانهای بیرونی علیه خود شوند.
گیتی آرا افزود: شاید به کار بردن خالی واژه فراجناحی ساده باشد اما اینکه امروزه مدیران بخش تشکلها در این دانشگاه توانستهاند این واژه را در عمل برای تشکلهای دانشجویی معنا کنند قابل تحسین است. اینکه آنان با سلیقههای مختلف سیاسی به دانشجویان میآموزند که میتوان بدون توجه به سلایق و علقههای شخصی و جناحی، تعامل و هم افزایی را در میان دانشجویان ترویج کرد در هیچ دورهای از تاریخ این تشکلها مسبوق به سابقه نبوده است.
وی مهمترین ویژگی تشکلهای دانشجویی آرمان خواهی و حقیقت طلبی آنان عنوان کرد و گفت: اینکه یک تشکل به کدامیک از طیفهای سیاسی ابراز نزدیکی میکند تاثیر چندانی بر نحوه عملکرد و فعالیت آنان نخواهد گذاشت. اما اعتماد به نفس و قدرت ابراز عقاید سالم از سوی تشکلها، مهمترین دستاورد حوزه تشکلها در دور جدید مدیریت دانشگاه آزاد است.
وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تشکلها دارای اتحادیههای دانشجویی مختلف است که از طیفهای اصولگرا و اصلاح طلب تشکیل شدهاند. و همه آنان آزادند تا عقاید و مواضع خود را در قالب نشریه و بیانیه و تریبون و مصاحبه بیان کنند. خوشبختانه تابه حال هیچگونه تنگ نظری از جانب مسوولین در این امر وجود نداشته است. و همه اینها مدیون روی کار آمدن مدیران جدید در این دانشگاه است.
قائم مقام انجمن اسلامی دانشجویان ورامین گفت: در حوزه فرهنگی نیز، به جای تصمیمات مقطعی و کم فایده در حل معضلات فرهنگی، رویکرد دراز مدت و پایدار در پیش گرفته شده است که موجب نشاط بیشتر و علاقهمندی دانشجویان به فعالیت در کانونهای فرهنگی شده است. رشد کانونهای فرهنگی در دانشگاه آزاد و توجه ویژه مسوولین به آنها نیز از جمله مواردی است که حائز اهمیت است. جایگاه معاونین فرهنگی در دانشگاهها نیز نسبت به گذشته بهبود یافته است و ما شاهد بیان دغدغههای فرهنگی و راهکاریابی برای آنها در جلسات شورای فرهنگی هستیم. آشنایی دانشجویان با تفکرات موجود در انقلاب اسلامی و برگزاری اردوهای مختلف برای آنان، حس خوبی را در تشکلهای دانشجویی ایجاد میکند.
وی افزود: کاش امکان این باشد که مدیران سایر بخشها هم در کشور عزیزمان از چنین روش و منشی برای مدیریت خود بهره ببرند. جای بس تاسف است که در این روزها فصل بهار دانشگاه آزاد، مورد هجمههای مختلف رسانه ایی قرار میگیرد. رسانههایی که مدعی حفظ اخلاق و ارزشمداری هستند اما شاید از اهداف و ارزشهای انقلاب اسلامی فرسنگها دور شدهاند.
انتهای پیام/