دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در یک نشست؛

تولیدات موسسه ناجی هنر رونمایی شد

تولیدات موسسه ناجی هنر رونمایی شد
مراسم رونمایی از تولیدات موسسه ناجی هنر در سال ۱۴۰۳، عصر امروز سه‌شنبه ۲۷ شهریور در فرماندهی انتظامی کل کشور برگزار شد.
کد خبر : 932198

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مراسم رونمایی از تولیدات موسسه ناجی هنر در سال ۱۴۰۳، عصر امروز سه‌شنبه ۲۷ شهریور در فرماندهی انتظامی کل کشور برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای محمدرضا شهیدی‌فر آغاز شد، تعداد زیادی از فرماندهان ارشد فراجا و گروهی از هنرمندان شناخته شده کشورمان همچون مهدی فخیم‌زاده، محمد فیلی، احمد نجفی، جعفر دهقان و... که سابقه ساخت یا بازی در آثار پلیسی را در کارنامه هنری خود داشتند، حاضر بودند.

پس از خوشامدگویی سردار منتظرالمهدی معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا و پخش تیزر‌های مختلف از تولیدات ناجی هنر در زمینه‌های آثار سینمایی، سریال، انیمیشن، بازی‌های رایانه‌ای، برنامه‌های ترکیبی و... مجید پتکی بازیگر آثار نمایشی دقایقی پشت تریبون قرار گرفت و از تجربه ایفای نقش کارآگاه پلیس گفت.

او در سخنانی گفت: در آثار نمایشی پلیسی تلاش می‌شود مردم نگاه دقیق تری به جرایمی که در اطراف شان رخ می‌دهد داشته باشند و به درک بهتری از عملکرد پلیس در جنبه‌های مختلف می‌رسند.

احمد معظمی کارگردان تلویزیون هم که دیگر سخنران این مراسم در سخنانی گفت : ژانر پلیسی علاقه‌مندان زیادی دارد و هرچقدر در این ژانر آثار بیشتری تولید شود، مخاطبان بیشتری هم دارد. 

وی در خصوص مجموعه هشت‌پا که به زودی قرار است از تلویزیون پخش شود هم گفت: همکاری بین تیم سازنده و موسسه ناجی هنر شکل گرفت، خروجی کار را به اثری باکیفیت تبدیل کرد که می‌توان آن را با خیال راحت برای مخاطب به نمایش گذاشت. 

معظمی در پایان سخنانش هم گفت: ما شاگرد آقای فخیم‌زاده بودیم و هستیم. این مسیر خاکی آثار پلیسی را آسفالت کرد تا ما هم بتوانیم در این مسیر حرکت کنیم و سریال‌هایی بسازیم. به همین دلیل از ایشان هم برای زحماتی که در خصوص ژانر پلیسی کشیدند تشکر می‌کنم.

محسن برمهانی معاون سیمای رسانه ملی هم پشت تریبون قرار گرفت و پس از تبریک ایام مبارک ربیع‌الاول و تشکر از فراجا گفت: ما و مجموعه فرهنگی فراجا به هم وابستگی جدی داریم. ما اگر بخواهیم یک کار تاریخی هم انجام دهیم بدون همکاری نیروی انتظامی نمی‌توانیم انجام دهیم، چه برسد به کارهای امنیتی و پلیسی. عزیزان فراجا در خط مقدم خدمت‌دهی هستند و به عنوان یم مجاهد عمل می‌کنند. امیدوارم همکاری‌های رسانه ملی و پلیس روز‌به‌روز بیشتر شود.

بعد از اتمام این بخش، سردار رادان فرمانده انتظامی کل کشور پشت تریبون ایستاد و ضمن خوشامدگویی به حاضران و تبریک ایام ربیع‌الاول در سخنانی گفت: شاید در نکاه اول این به نظرر برسد پلیس امنیت و انتظام جامعه را برقرار می‌کند، اما محصولاتی در کنار پلیس هستند که این کار را عملی می‌کند. پلیس اگر به تنهایی در این مسیر حاضر شود، شاید در زمینه امنیت عینی فقط موفق باشد و در زمینه امنیت ذهنی با کمبودهایی مواجه شود. معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی می‌داند دو موضوع امنیت عینی و ذهنی را باید با هم گره بزند. پلیس وقتی ماموریت‌های سخت و نرم از مرز تا مرکز در دل خود قرار داده، باید این هنر را داشته باشد که مخاطبان گوناگون برای درخواست امنیت یعنی مردم، بتوانند با ابزارهای مختلف این حس را دریافت کنند. 

وی افزود: ما اگر حقوق شهروندی را در یک طرف ببینیم و از تکلیف شهروندی غافل شویم، عملکردمان ناقص است. چیزی که تکلیف و حقوق را با هم در آمیخته می‌کند ابزار هنر است. اگر بتوانیم از همه ابزارهای هنر استفاده کنیم، اتفاقات خوبی رخ می‌دهد و آسیب‌های اجتماعی مثل نزاع‌های خیابانی کاهش پیدا می‌کند. یا موضوع مثل سرقت که جناب شکیبا نیز به آن اشاره کرد، حتما مورد توجه است و سارق اموال کردم از جمله ایشان به سزای عمل خود می‌رسد.
در کاهش آسیبی مثل سرقت هم پلیس نقش دارد، هم هنر. همکاری این دو یک حاصل داردو ان این است که منزلت اجتماعی و اعتماد به پلیس و اعتماد به هنر افزایش پیدا می‌کند. ما اکر هنر را فقط برای گیشه نخواهیم و به موضوعات هم توجه کنیم، یعنی ارج و قرب هنر و هنرمند نیز افزایش پیدا کند. ما باید بتوانیم از مسیر انگاره‌های ذهنی گروه‌های مختلف جامعه مخصوصاً جوانان را به سمت حرکت درست و منطقی و متعالی منطبق با نظم و امنیت و استفاده از مواهب اجتماعی ترغیب کنیم. 

وی اضافه کرد: یک روز با تولید خواب بیدار امنیت عینی و ذهنی با نشان دادن ترکیب عمل و هنر مخاطبان زیادی را به هود جذب کرد. اقای معظمی به درستی گفت مهدی فخیم زاده جاده خاکی و پر دست انداز را صاف کرد. 

فرمانده انتظامی کل کشور ادامه داد: مخاطبان ما امروز محدود به یک کانال یا یک رسانه نمی‌کنند. مخاطبان می‌گردند تا چیزی که باب میل و سلیقه‌شان است را انتخاب کنند و اثر بگیرند. اگر مخاطبی انتخاب بدی انجام داد باعث آسیب بیشتری می‌شود. پس ما، رسانه ملی و هنرمندان باید دست در دست هم دهیم تا با چیدن تکه های یک نقشه، تصویری درست و واقعی از حقیقتی که وجود دارد در ذهن مردم ایجاد کنیم. باید هنر و پلیس در کنار هم تصویری درست ارائه دهن. که آسیب اجتماعی را کاهش دهد و اعتماد مردم را افزایش دهند. 

وی در پایان گفت: یک هنرمند می‌تواند با ابزار هنر بهشت را برای خود بخرد و کسی با همان ابزار دوزخ را برای آخرت خود می‌خرد. هنرمند باید ذهن مخاطب را به مسیری ببرد که فردای قیامت سرفراز باشد. ما باید بدانیم رضایت حق را جلب کنیم.

در ادامه مراسم از بازی رومیزی «رئیس پلیس» و بازی‌های موبایلی «پلیس یار» و «عملیات ویژه پلیس» رونمایی شد. پس از آن نیز سردار رادان، سردار منتظرالمهدی و محسن برمهانی برای تجلیل از هنرمندان سریال‌های پلیسی روی سن ایستادند.

مهدی فخیم‌زاده فیلمساز و بازیگر پیشکسوت‌مان نخستین کسی بود که از او تجلیل به عمل آمد.

فخیم‌زاده در سخنانی گفت: من وقتی خواب و بیدار را کار کردم تازه قرار بود موسسه ناجی هنر راه‌اندازی شود و امروز خوشحالم می‌بینم این موسسه چقدر بزرگ شده. ناجی هنر کمک زیادی به روند تولید فیلم‌های پلیسی کرده است و امیدوارم در این مسیر موفق باشند. 

سپس احمد نجفی بازیگر پیشکسوت سینما تئاتر و تلویزیون روی سن آمد و مورد تقدیر قرار گرفت. بازیگر نقش محبوب کارآگاه علوی هم در سخنانی گفت: من ۴۰ سال پیش نقش کارآگاه علوی را بازی کردم و خودم را به شوخی جد نیروهای پلیس می‌دانم. باید زحمات پلیس به تولید دربیاید و مردم آن‌ها را ببینند. هرچقدر سرمایه‌گذاری در این زمینه بیشتر باشد، قطعاً باعث شناخت بیشتر مردم از پلیس می‌شود. 

هنرمند سوم که مورد تجلیل قرار گرفت جعفر دهقان بود. او نیز در سخنانی کوتاه کفت: من از بچگی اکر کسی می‌گفت می‌خواهی چه کاره شوی می‌گفتم پلیس. این اتفاق نیافتاد اما بازیگری شدم که نقش‌های زیادی از پلیس بازی کردم چون معتقدم پلیس حافظ امنیت من و تمام مردم کشور است. 

در ادامه از هوشنگ توکلی نیز دعوت به عمل آمد که روی سن قرار بگیرد. این بازیگر قدیمی هم در سخنانی عنوان کرد: این مهم است که به سمت اصلاح فرهنگ اجتماعی برویم. در سی چهل سال اخیر بحران های زیادی داشتیم و امروز هم شرایط تند و تیزی در جامعه وجود دارد و فقط از راه تولید آثار فرهنگی می‌توان این شرایط را کنترل کرد. 

در ادامه مراسم محمد فیلی نیز روی سن آمد و پس از تحلیل در سخنانی گفت: پدر من پلیس بود و از کودکی این شغل را دوست داشتم و خوشحالم که توانستم نقش چند پلیس را در اثار مختلف ایفا کنم. 

در بخش بعدی از شهرام شکیبا، مجری و طنزنویس مطرح کشورمان نیز تقدیر به عمل آمد. شکیبا هم در سخنانی گفت: زحمات طولانی مدت پلیس در ماه‌های اخیر ممکن است با یک اتفاق زیر سوال برود و این جلوه خوبی ندارد. من در چند ماه اخیر بدشناسی‌های زیادی آوردم، چند وقت پیش ماشینم را دزد برد و چند روز پیش خانه‌مان را دزد زد. امیدوارم سریع‌تر این دزدها دستگیر شوند. 

در ادامه تحلیل‌ها از ابوالفضل پورعرب سوپراستار سال‌های دور سینمای ایران نیز تجلیل به عمل آمد. پورعرب که دوران نقاهت خود را سپری می‌کند و با ویلچر قه این مراسم آمده بود، در سخنانی عنوان کرد: من وقتی در خیابان راه می‌روم احساس خاصی نسبت به پلیس‌ها دارم. من می‌خواهم خواهش کنم پاسداری را در عملکردشان ببینیم. واژه پلیس خیلی برازنده است و ادم با دیدن ان احساس آرامش بیشتری می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب