دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 مرداد 1403 - 12:01

خانوار‌های ایرانی با کاهش ۱۵ درصدی برق به مدیریت مصرف کمک کنند

خانوار‌های ایرانی با کاهش ۱۵ درصدی برق به مدیریت مصرف کمک کنند
مدیر پایش بار و انرژی شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: هر خانواده ایرانی با کاهش ۱۵ درصد مصرف برق می‌تواند سهم بسزایی در مدیریت مصرف برق داشته باشد.
کد خبر : 925406

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، امین حلم‌زاده درباره مدیریت مصرف برق و استفاده درست از آن افزود: هموطنان می‌توانند با رعایت موضوع مصرف بهینه برق علاوه بر عمل به رسالت ملی خود و ذخیره این انرژی برای همگان و آیندگان؛ از مزایا و جوایز طرح «پویش با انرژی» نیز بهره‌مند شوند.

مدیر پایش بار و انرژی شرکت مدیریت شبکه برق ایران با قدردانی از مشترکان برق کشور که تا امروز با رعایت مصرف برق کمک شایانی به صنعت برق و وزارت نیرو داشتند، اظهار داشت: در صورت استمرار همکاری و همدلی هموطنان می‌توانیم مانند سال گذشته از جریان اوج بار عبور کنیم.

وی تصریح‌کرد: در سال جاری رشد مصرف برق فراتر از حد انتظار بوده و حد نصاب بیش از ۷۹ هزار مگاوات در نیاز مصرف برق ثبت شده است که این یعنی هشت درصد رشد و ۶ هزار مگاوات مصرف بیشتر را نسبت به سال گذشته شاهد هستیم.

حلم‌زاده گفت: همه ارکان وزارت نیرو و صنعت برق اعم از پرسنل ستادی و عملیاتی به صورت تمام‌وقت مشغول به کار و خدمت‌رسانی هستند و افزایش حجم کار و گرمای بی‌سابقه هوا خللی بر روند تولید و توزیع برق در سطح کشور وارد نکرده است.

مدیر پایش بار و انرژی شرکت مدیریت شبکه برق ایران، با ذکر این نکته که هر خانواده ایرانی با کاهش ۱۵ درصد مصرف برق می‌تواند سهم بسزایی در مدیریت مصرف داشته باشد، برخی از راهکاری‌های کاهش مصرف برق را به صورت موردی اعلام کرد:

در مصارف خانگی

در ساعت‌های اوج بار یعنی ساعت (۱۱ تا ۱۷) و (۲۰ تا ۲۲) از استفاده وسایل پرمصرف مانند اتو، جاروبرقی، ماشین‌های شست و شوی لباس و ظروف پرهیز شود.

کولر‌های گازی را در دمای آسایش ۲۴ درجه و کولر‌های آبی با دور کند تنظیم شود.

وسایل سرمایش فضا‌هایی که در آن کسی حضور ندارد را بسته و حتی المقدور از خروج هوای سرد جلوگیری شود.

از باز و بسته کردن بی‌مورد در‌ها بخصوص در یخچال اجتناب شود.

در مصارف صنعتی و اداری

رسیدن به هدف گذاری کاهش مصرف برق در سازمان‌ها و ادارات به عدد یک‌هزار و ۵۰۰ مگاوات که تا به امروز به رقم یک‌هزار و ۳۰۰ مگاوات رسیدیم.

وارد مدارد کردن مولد‌های اضطراری ادارات به صورت حداکثری. 

اطمینان از خاموش بودن دستگاه‌های سرمایشی و روشنایی‌ها هنگام خروج از سازمان‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی.

حلم زاده افزود: با مصرف بهینه انرژی برق، علاوه بر عمل به رسالت ملی خود و ذخیره این انرژی برای همگان و آیندگان، از مزایا و جوایز طرح پویش با انرژی نیز بهره‌مند شویم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب