مردانی: راهبرد سازمان بسیج اساتید تلاش برای مشارکت حداکثری است/ حضور اساتید در میدان تاثیرگذار است
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با مسئولان بسیج اساتید کانونهای استانها و معینهای استانی برگزار شد. در این نشست که در سه بخش صبح با معین های استان و روسای بسیج اساتید 15 استان و بعد ظهر با روسای بسیج اساتید استان های دیگر کشور برگزار شد، محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور ضمن تاکید بر اینکه راهبرد اصلی و اساسی سازمان بسیج اساتید تلاش برای مشارکت حداکثری است، عنوان کرد: با حفظ بیطرفی و تبیین چهارچوبها و بیان نیازهای کشور در آینده برای حضور حداکثری می توان تلاش کرد.
وی تاکید کرد: بسیج اساتید قصد جانبداری و یا طرفداری از کاندیدایی را ندارد و تنها بر حضور حداکثری تاکید میکند. یقینا تلاش اساتید و حضورشان در میدان تاثیرگذار است.
رئیس سازمان بسیج اساتید با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر حضور طیفهای مختلف مردم در انتخابات، گفت: متاسفانه برخی ستادها با سیاهنمایی و با ایجاد هراس تلاش در معرفی کاندیدای خود دارند حال آنکه انتخابات در کشور با آزادی عمل در صحت و سلامت انجام گرفته و با قدرت و قوت نیز انجام میگیرد. نتیجه مطلوب در نهایت با این حضور حداکثری حاصل میشود و آن رای مردم متدین ایران است و هر چه باشد داخل نظام اسلامی است.
وی گفت: رهبر انقلاب بیان کردند که دوام جمهوری اسلامی و قوام جمهوری اسلامی و عزّت جمهوری اسلامی و آبروی جمهوری اسلامی در دنیا متوقّف به حضور مردم است؛ برای همین است که ما توصیه میکنیم مردم عزیزمان مسئلهی رأی دادن را، حضور در این آزمون مهمّ سیاسی را جدّی بگیرند و شرکت کنند.
مردانی با اشاره به تلاش دشمنان برای جدا کردن مردم از نظام ، خاطرنشان کرد: مردم پشتوانه اصلی نظام هستند دشمن تلاش دارد مردم را از نظام جدا کند، بنابراین اساتید باید به تبیین پرداخته و از طریق روشهای مختلف در استانها با توجه به اقلیم و شرایط وظایف خود را به عنوان یک استاد دانشگاه انجام دهند و اقدامات صورت گرفته را گزارش کنند.
وی همچنین گفت ابلاغیه ۱۵ بندی نیز برای دعوت به مشارکت حداکثری به استانها ارسال شده که از جمله موارد آن تاکید بر برگزاری نشستهای تبیینی ویژه اساتید در دانشگاه (حضوری – وبیناری)، اعزام سخنران به کانونها (دانشگاههای استان)، تأمین سخنران برای سایر اقشار(مساجد، اصناف، پادگان ها و ...)، معرفی استاد به رسانهها(صدا و سیما، مطبوعات ، سایت ها )، هماهنگی با ستاد نماز جمعه جهت سخنرانی قبل از خطبهها، صدور بیانههای تحلیلی جهت دعوت به مشارکت و انتخاب اصلح است.
تهیه و انتشار گفتوگوهای کوتاه صوتی-تصویری اساتید (کلیپ اساتید)، هماهنگی با معاونت دانشجویی جهت گفتگوی چهره به چهره با دانشجویان(خوابگاههای دانشجویی، اردوها و ...)، برگزاری جلسات گفتگوی عمومی با مردم( تریبون آزاد، نقد ، مناظره)، انتشار مطالب مرتبط با انتخابات در کانال ثامن استان و کانون ها(بصائر، یادداشت، کلیپ، فرمایشات رهبری و ...)، برگزاری جلسات قرارگاه جهاد تبیین در استان و کانونهای دانشگاهی، تشکیل هیاتهای اندیشه ورز به منظور بررسی راهکارهای مشارکت گسترده و برگزاری جلسات تبیینی خانوادگی از دیگر موضوعاتی بود که این رئیس سازمان بسیج اساتید کشور بر آن تاکید کرد.
انتهای پیام/