کارگروه بینالملل حوزه اتصالپذیری و ارتباطات تشکیل میشود
محمد کرباسی دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: چین و کشورهای غربی در حوزه اتصالپذیری و ارتباطات به پیشرفتهای خوبی رسیده اند که دلیل آن سرمایهگذاریهای خوب و بزرگی طی چندین دهه اخیر بوده است.
وی ادامه داد: برخی کشورهایی دیگر مانند هند و ترکیه برنامههایی برای توسعه ارتباطات نسل پنجم یا هوشمندسازی و بحثهای مرتبط با این حوزههای ICT دارند؛ ارتباط ما با این کشور میتواند سازنده باشد؛ زیرا شرایط هر دو کشور تقریباً مشابه است.
کرباسی درباره همکاری مشترک با این کشورها، تصریح کرد: هدف معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری توسعه فناوری است؛ تلاش ستادهای این معاونت، بنیاد علم و ...بر توسعه فناوری است.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه ایجاد همکاریهای بینالمللی و سرمایهگذاریهای مشترک از برنامههای ما در ستاد اتصال پذیری و ارتباطات است، گفت: شناسایی ظرفیتهای توسعه همکاریهای بینالمللی یکی از این اقدامات بوده که هنوز به نتیجه ملموسی نرسیده است.
وی افزود: با مرکز همکاریهای بینالمللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و معاونت بینالملل وزارت ارتباطات هم ارتباطاتی را شکل دادیم که میتواند کمک کننده باشد.
به گفته دبیر ستاد توسعه فناوریهای اتصالپذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، امیدواریم در قالب یک کارگروه بینالملل فعالیتهای ستاد را پیش ببریم؛ زیرا به این موضوع تمرکز داریم و اولویت ما حضور چین، هند و روسیه در این کارگروه است؛ البته چین به دلیل غلبهای که بر این بازار دارد، شاید تمایلش متفاوت باشد.
انتهای پیام/