دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ربات آتش نشان با قدرت پاشش دوهزار لیتر آب در دقیقه وارد خدمت شد

ربات آتش نشان با قدرت پاشش دوهزار لیتر آب در دقیقه وارد خدمت شد
یک سازمان آتش نشانی و نجات در انگلیس ربات آتش نشانی را به تجهیزات خود اضافه کرده است که می‌تواند ضمن پاشش آب به آتش، از آتش نشان‌ها محافظت کند.
کد خبر : 954824

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از IE، این ربات احتمالا برای حوادث بزرگ، مانند آتش سوزی در سایت‌های صنعتی و تجاری، که به طور خاص دشوار و پرخطر هستند، اعزام خواهد شد تا به آتش نشان‌ها کمک کند درک بهتری از شرایطی که با آن مواجه هستند، به دست آورند.

این ربات دارای قابلیت‌های حرارتی برای تشخیص کانون‌های آتش است. سیستم نوآورانه‌ی آن می‌تواند ویدیو ضبط کرده و از طریق صدا با افراد صحبت کند. همچنین می‌تواند دستورالعمل‌هایی ارائه دهد و حتی با استفاده از برانکارد به خارج کردن افراد از مناطق خطر کمک کند.

سازمان امداد و آتش نشانی کنت در انگلیس «KFRS»، همچنین فاش کرد این ربات می‌تواند با استفاده از یک شیلنگ آب که قادر است به پاشیدن تا دو هزار لیتر آب در دقیقه است به مبارزه با آتش سوزی‌ها کمک کند.

جمع آوری اطلاعات در محل آتش سوزی 

کنت همچنین ادعا می‌کند این ربات قادر است طیف وسیعی از اطلاعات را جمع آوری کرده و آن را به خدمه‌ای که از فاصله ایمن عملیات را کنترل می‌کنند، منتقل کند.

مدیر گروه سازمان آتش نشانی کنت، می‌گوید: «این یک افزوده واقعا هیجان انگیز برای ماست. همیشه در حال توسعه روش‌های جدید هستیم و می‌خواهیم بهترین منابع را در حوادث داشته باشیم.»

وی افزود: «سه دلیل اصلی برای معرفی این خدمات رباتیک وجود دارد که شامل حفظ ایمنی آتش نشانان، کاهش تعداد منابع در یک حادثه و محدود کردن مدت زمان حضور در منطقه حادثه است. این ربات، خدمات ما را در راستای بهبود توانایی مان برای حفظ ایمنی آتش نشان‌ها و ارائه بهترین پاسخ ممکن، پیش می‌برد.»

کنترل از راه دور با کنسول 

این سازمان آتش نشانی اعلام کرده است که رباتش طی چند هفته آینده برای ورود به حوادث در سراسر این کشور آماده خواهد شد. 

اعضای خدمه از گروه نجات فنی، آموزش‌های خود را در مورد نحوه استفاده از این ربات که توسط یک کنسول از راه دور کنترل می‌شود، به پایان رسانده‌اند، اما می‌گویند هنوز قابلیت کامل نحوه استفاده از آن باید کشف شود.

بهبود ایمنی با فناوری نوآورانه 

«کارل» یکی از اعضای گروه نجات فنی در این باره می‌گوید: «هر فناوری نوآورانه‌ای که در خدمات خود برای بهبود ایمنی کارکنان استفاده کنیم، حیاتی است. این ربات قابلیت‌ها و پتانسیل‌های زیادی دارد و ما به مرور زمان از آن در حوادث استفاده خواهیم کرد.»

وی تاکید کرد: «زمانی که پرواز پهپاد‌ها را شروع کردیم، می‌دانستیم که آنها چه کاری می‌توانند انجام دهند، اما نمی‌دانستیم که چگونه می‌توان از آنها استفاده کرد. اکنون آنها ابزاری هستند که ما از آن برای طیف وسیعی از حوادث مختلف استفاده می‌کنیم. این ربات آتش نشان نیز در حال حاضر چیز‌های زیادی را به این سازمان خدماتی ارائه خواهد کرد، اما کار‌های بیشتری نیز می‌تواند انجام دهد.»

بر اساس گزارش ها، این فناوری به مدت اولیه ۱۲ ماه به خدمت گرفته شده است تا از آتش نشان‌ها محافظت کند و منابع را آزاد سازد. این فناوری که شبیه به ربات خنثی کننده بمب است، می‌تواند از فاصله ۶۰۰ متری کنترل شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب