«سیستم مدیریت هوشمند ناوگان» طراحی و اجراییسازی شد
سعید اشتیاقی، مدیرعامل یک واحد فناور مستقر در کارخانه نوآوری «هایوی» در گفتوگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا، درخصوص ماهیت سیستمهای ردیاب توضیح داد و گفت: این سیستم نوین طراحیشده، ماهیتی کاملا متفاوت با «GPS»های معمولی دارد که اغلب بهصورت یک دستگاه روی خودرو، وسایل نقلیه و یا هر وسیله دیگری قرار میگیرد.
وی در همین راستا افزود: درواقع، این سیستم تلفیقی از نرمافزار و سخت افزار است که بخش نرمافزاری آن بهصورت یک اپلیکیشن روی موبایل کاربر نصب میشود و بخش سختافزاری آن بهصورت یک دستگاه کوچک روی خودرو، وسایل نقلیه گوناگون و حتی اشیاء مانند کیف کودک و غیره.
اشتیاقی به کارکردی که این دستگاه برای افراد سالمند و یا دچار بیماری فراموشی هستند نیز اشاره کرد و ادامه داد: این سیستم ردیاب برای افراد سالخورده و افرادی که به بیماریهای آلزایمر و یا فراموشی مبتلا هستند، بسیار کاربرد دارد. تا قبل از طراحی این سیستم، دستگاههای جیپیاس معمول برای نصب روی وسایل شخصی افراد قابل استفاده نبود.
سرپرست این واحد فناور درخصوص فناوری بهکار رفته در این سیستم تلفیقی ردیاب توضیح داد: این سیستم از طریق ماهواره و ارسال «API» یا (واسط برنامهنویسی در نرمافزارها) برای کاربر، عمل میکند.
وی ادامه داد: نکته قابل توجه درباره تکنولوژی این دستگاه، اطلاعاتی که توسط ایپیآیها برای کاربر ارسال میشود. اطلاعاتی ازجمله تاریخچه ماشین، شماره پلاک و موقعیت مکانی.
اشتیاقی در خصوص تعداد کاربران این سیستم ردیاب هوشمند مطرح کرد: حدود ۱۰هزار نفر، تا این لحظه جزء کاربران این سیستم هستند.
انتهای پیام/