اختلال سلامت روان مدیر محتوای فیسبوک
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، دادگاه اسپانیا حکم داد که یک مدیر فیسبوک، صدمات روانی در نتیجه کار خود در این شرکت را متحمل شده است. این تصمیم در یک پرونده مربوط به یک فرد که به عنوان مدیر محتوای خطرناک در فیسبوک مشغول به کار بود، صادر شد.
دادگاه بارسلونا با تایید تصمیم آژانس تامین اجتماعی اسپانیا گفت، درمان روانی مورد نیاز شخص ناظر به دلیل مسائل مربوط به کار بوده است، به این معنی که وی مستحق دریافت غرامت اضافی برای مرخصی استعلاجی است.
برخی از وظایف یک مدیر محتوای فیسبوک شامل بررسی محتوا و تصاویر خشونت آمیز نظیر خودکشی و موارد دیگری است که خلاف قانون فیسبوک است. وظیفه تعریف شده برای این فرد منجر به تماس با محتوای بسیار ناخوشایند میشود و در درازمدت میتواند خسارات روانی را به دنبال داشته باشد.
دادگاه در این پرونده حکم داد که تحمل این شرایط کاری برای مدت زمان طولانی، عاملی برای ایجاد یک اختلال استرسی پس از صدمه روانی (PTSD) در فرد باشد. این اختلال، یک نوع اختلال روانی است که به عنوان یک نتیجه از تجربه حوادث ترسناک و شوک آور به وجود میآید. برای مثال ممکن است اختلال مذکور در نتیج آگاهی فردی از مرگ خشونتبار یکی از اعضای خانواده یا دوستان نزدیک رخ دهد. همچنین ممکن است این اختلال در نتیج قرارگرفتن مکرر در معرض جزئیات وحشتناک یک حادثه (تروما) رخ دهد؛ مانند افسران پلیسی که در معرض جزئیات موارد کودکآزاری قرار میگیرند.
این تصمیم به یک وضعیت معجزهآسا برای سایر مدیران محتوا در سراسر جهان تبدیل شده است، زیرا این اولین بار است که یک دادگاه به رسمیت شناخته است که تماس با محتوای مخرب و مضر روانی برای مدت طولانی، میتواند صدمات روانی در کارمندان ایجاد کند.
این تصمیم میتواند تأثیر بزرگی بر روی شرکتهای فناوری که مدیران محتوا دارند داشته باشد؛ به خصوص زمانی که با تولید محتوای خطرناک و بهعنوان تأییدکنندههای محتوا در این شبکههای اجتماعی با مخاطرات جبرانناپذیری مواجه میشوند.
انتهای پیام/