محصولات فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی قابلیت صادرات دارند
قباد بهزادیپور، مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره شکلگیری زیستبوم فناوری دانشگاه آزاد و فعالیتهای مراکز رشد آن گفت: زیستبوم فناوری دانشگاه آزاد با تشکیل معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری در این دانشگاه شکل گرفت.
بهزادیپور افزود: سراهای نوآوری دانشگاه آزاد، مراکز رشد، مراکز شتابدهنده و پردیس پارک علم و فناوری را شامل میشود.
وی به فرآیند مشارکت تیمهای استارتآپی که ایده یا محصولی برای عرضه دارند با مراکز رشد اشاره کرد و گفت: دانشجویان و تیمها وارد مراکز شتابدهی مشده و طی یک فرآیند ۳ تا ۶ ماه آموزشهای لازم را دریافت میکنند.
بهزادیپور ادامه داد: بعد از انجام آموزشهای لازم طرحهای توجیهی، بیزینس پلن (برنامه تجاریسازی) و هرآنچه برای ورود یک ایده به بازار لازم است، به افراد و تیمها ارائه میشود.
مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد درخصوص ورود هستههای فناور دانشجویی به بازار تصریح کرد: هستههای فناوری که در تیمهای اشتراکی مراکز رشد شکل گرفتهاند، با اعطای سرمایه اولیه برای ایجاد شرکت، اخذ مجوز دانشبنیان برای محصول از سمت سراهای نوآوری به بازار وارد شده و محصولاتشان تجاریسازی میشوند.
وی افزود: اکنون ۱۶۲ مرکز رشد، ۶۱ سرای نوآوری و ۱۳۱ شرکت دانشبنیان زیرمجموعه زیستبوم فناوری دانشگاه آزاد اسلامی درحال فعالیت هستند.
مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد از مهمترین دستاوردها و محصولات فناورانه یکی از شرکتهای زیرمجموعه مراکز رشد دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: عایق پلیمری نسوز مخصوص کابلهای صنعتی، یکی از مهمترین دستاوردهای مراکزرشد دانشگاه آزاد است که در مقایسه با مشابه خارجی، درجه حرارت بالاتری را میتواند تحمل کند.
وی ادامه داد: رنگ نانویی در صنعت ساختمانسازی نیز یکی دیگر از محصولات فناورانه مراکز رشد دانشگاه آزاد است که قابلیت صادرکردن دارد.
بهزادیپور درباره دستاوردهای دیگر مراکز رشد و فناوری دانشگاه آزاد تصریح کرد: تعداد ۵ محصول فناورانه در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی وجود دارد. اکنون مراکز رشد دانشگاه یکی از تولیدکنندگان بزرگ بذر در کشور هستند.
انتهای پیام/