فلزات عجیب کف اقیانوس متعلق به سیارهای شبیه زمین است
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از دیلیمیل، یکی از دانشمندان دانشگاه هاروارد معتقد است فلزات عجیب یافت شده در کف اقیانوس از سیاره فراخورشیدی مشابه زمین آمدهاند و اکنون مسابقهای برای کشف اینکه آیا آنها واقعا ساخته بیگانگان هستند یا خیر شکل گرفته است.
آوی لوب، فیزیکدان و پژوهشگر حوزه بیگانگان فضایی از دانشگاه هاروارد و تیمش مطالعهای پیش از چاپ را روز پنجشنبه منتشر کردند و توضیح دادند که ویژگیهای شهاب سنگی که در سال ۱۴۰۲ سقوط کرد را میتوان به طور طبیعی توضیح داد.
در سال ۲۰۱۴ گلولهی آتشینی در آسمان پاپوآ گینهی نو ظاهر شد و هنگام عبور بقایایی از آن فروریخت. حسگر دولت ایالات متحده که در آن نزدیکی مستقر بود، سرعت گوی را بیش از ۱۷۷ هزار کیلومتربرساعت تخمین زد و مرکز مطالعات اجرام نزدیک به زمین ناسا سقوط آن را تشخیص داد. این شهابسنگ در ۸۵ کیلومتری ساحل در اقیانوس فرود آمد.
این مقاله پیشنهاد میکند که این ویژگیها زمانی ایجاد میشوند که سیاره زمین مانند از مدار دایرهای به دور یک ستاره کوتوله منحرف شده و جریانی از زبالهها را به سمت فضای بین ستارهای پرتاب میکند.
لوب نوشت که در طی این پروسه، پوسته یک سیاره سنگی ذوب میشود و مقدار زیادی بریلیم، لانتانیم و اورانیوم ایجاد میکند که درنهایت به همراه فلزهای دیگر از اعماق اقیانوس یافت میشوند.
به تازگی دانشمندان نیز به وسیله یک ربات تحقیقاتی توانستهاند فلزات خارجی نظیر نیکل، کبالت و کروم را در قعر اقیانوس آرام پیدا کنند. این فلزات خارجی به دلیل اینکه در سطح زمین به طور پراکنده نیستند، مورد توجه متخصصان قرار گرفتهاند.
بنابراین، محققان معتقدند کشف این فلزات خارجی میتواند تایید کننده وجود سیارات مشابه زمین در دیگر مناطق کیهان باشد؛ ایدهای که تا به حال صحبتی از آن در علم فضا نشده بود. در حال حاضر، محققان در تلاش هستند تا با استفاده از روشهای تحقیقاتی پیشرفته و محاسباتی بیشتر روند پیدایش و رخداد این فلزات خارجی را بررسی کنند.
به طور کلی، این تحقیقات خیلی مهم است، زیرا ما میتوانیم از شرایط فیزیکی و شیمیایی این فلزات خارجی در قعر اقیانوس برای درک بهتر سیستمهای زیستی در دیگر سیارات استفاده کنیم. این دانش یک قدم بزرگ برای تمرکز روی شرایط زندگی در نقاط دیگر کیهان است و میتواند به درک ما از جهان کیهانی و بهبود رهبری به سمت کشف مناطق جدید و مبتکرانه بسیار کمک کند.
لوب یادآوری کرد او و تیمش قصد دارند ماهیت واقعی شهابسنگ میانستارهای ۱ (IM۱) را با یافتن قطعات بزرگی از آن در ماموریت بعدی ماه کشف کنند.
انتهای پیام/